« Takaisin

Detox Tehokuuri vadelma 250 mlDetox Tehokuuri vadelma on koko kehon  puhdistuskuuri, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa elimistöä hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tuloksena on energinen ja keveä olo.

Teho perustuu 11 kasvin yhteisvaikutukseen:
Koivu ja latva-artisokka tukevat maksan toimintaa.
Voikukka, vihreä tee ja koivu tukevat munuaisten toimintaa.Tamarindi edistää suolen toimintaa.
Fenkoli tukee ruoansulatusta Keto-orvokki puhdistaa ihoa.
Makuna herkullinen vadelma-hibiskus.

Käyttöohje
Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Laimenna aamuisin, 20 päivän ajan 12 ml valmistetta isoon lasilliseen vettä (noin 2 dl). Nauti tämän lisäksi vähintään 1,5 litraa vettä päivän aikana.  Muista lisäksi juoda vettä päivän aikana vähintään 1,5 litraa. D-Toxis Tehokuuri -annoksella ei saa korvata päivittäistä nesteen saantiasi tai nesteytystä, vaan se tulee ottaa lisänä. Säilytä pullo avaamisen jälkeen jääkaapissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Soveltuu kasvissyöjille.


HUOM: Rakkoleväuutteessa olevan jodin vuoksi D-Toxis Tehokuuri vadelma-hibiskusta ei suositella henkilöille, jotka ovat yliherkkiä jodille tai joilla on kilpirauhasongelmia, tai jotka ovat raskaana tai imettävät. Ei suositella verenohennuslääkkeitä käyttäville eikä salisylaattijohdannaisille herkille henkilöille. Ei alle 18-vuotiaille. Tuotetta ei ole suositeltavaa ottaa aterioiden välillä. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Sisältää kofeiinia: ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville (kofeiinipitoisuus 7,2 mg/12 ml).

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Soveltuu kasvissyöjille. Ainesosien luonnollisista ominaisuuksista johtuen valmisteen väri, tuoksu ja maku saattavat vaihdella lievästi vaikuttamatta laatuun tai tehoon

Ainesosat
Omenamehutiiviste* (Malus domestica Borkh.), tapiokasiirappi* (Manihot esculenta), vesi, agavesiirappi* (Agave tequilana F.A.C. Weber), tamarindin hedelmäliha* (Tamarindus indica L. – 480 mg/12 ml), mustaseljanmarjamehutiiviste * (Sambucus nigra L.), kuivauutteet seuraavista: vihreä tee* (Camellia sinensis L. – 120 mg/12 ml), artisokka* (Cynara scolymus L. – 100 mg/12 ml), koivu* (Betula pendula Roth. 100 mg/12 ml), mesiangervo* (Filipendula ulmaria (L.) Maximum – 50 mg/12 ml), voikukka* (Taraxacum officinale Weber – 50 mg/12 ml), fenkoli* (Foeniculum vulgare Miller – 50 mg/12 ml), rakkolevä (Fucus vesiculosus L. – 50 mg/12 ml), takiainen* (Arctium lappa L. – 25 mg/12 ml),keto-orvokki* (Viola tricolor L. – 25 mg/12 ml); luonnollinen vadelma- ja hibiskus-aromi*.

Ravintosisältö
Ravintosisältö/100 ml -1 annos/12 ml
Jodi 830 µg - 100 µg = 67%*

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

(*) Orgaaninen alkuperä – Certisys BE-BIO-01:n valvoma.

Pakkauskoko 250 ml.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 246

Hinta:33.00 €