Hae sivuilta

Tuoteryhmät

« Takaisin

Candida Forte 60 tabl

- monipuolinen kehon tehopuhdistaja

CANDIDA FORTE  PUHDISTUSOHJELMA
Candida Forten sisältämät ainesosat on valittu niiden tunnettujen ominaisuuksien perusteella.

GREIPINSIEMENUUTE

INULIINI - HYÖTYBAKTEERIEN PELASTAJA
Sikurijuuresta valmistettu inuliini on suoliston hyvää maitohappobakteerikantaa (auttajabakteerikantaa) ylläpitävä luontainen prebiootti. Inuliini on fruktoosioligosakkaridi (FOS), joka ruokkii elimistön hyötybakteereja,

PSYLLIUMKUITU - SUOLISTON PUHDISTAJA
Paksusuolen seinämillä saattaa olla useiden senttien paksuinen kuonakerros, joka on syntynyt huonosti sulaneista kuiduttomista ruoka-aineista. Psylliumkuitu liottaa ja irrottaa kovettunutta kuonaa ja voitelee suoliston seinämiä.

MAA-ARTISOKKA – HYÖDYLLINEN FRUKTO-OLIGOSAKKARIDI
SUOLISTON HYVINVOINTIIN
Samalla tavoin kuin inuliini, myös maa-artisokka on suolistobakteerien ravintoa.

ANNOSTUS JA LISÄOHJEITA
Candida Forte sisältää kuukauden kuurin. 1 tabletti 2 kertaa päivässä, aamuisin ja iltaisin, mielellään ruokailun yhteydessä. Runsas vedenjuonti ja candida-ruokavalion ehdoton noudattaminen ovat hoidon onnistumisen edellytyksiä. Herkät henkilöt voivat aluksi puolittaa Candida Forte annostuksen.

RUOKAVALIOSTA
Eniten ohjeita löytyy kirjakaupoista ja netistä. Sopivan ruokavalion löytäminen on hyvin yksilöllistä, mutta joitakin perusohjeita on syytä noudattaa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Ruokavaliohoidon tulisi kestää useita kuukausia. Hankalissa tapauksissa sitä tulee jatkaa pidemmän aikaa ja hiljalleen ottaa yksi ruoka-aine kerrallaan takaisin, seuraten samalla elimistösi reaktioita .

Valitse tuotteet:
Gluteenittomat viljat, kuten: tattari, hirssi, riisi, maissi. Linssit, soija, pavut, pellavarouhe. Vihannekset ja maitosokerittomat maitotuotteet. Makeutusaineeksi (jos kaipaat)  Steviaa tai ksylitoli, joka yleensä sopii useimmille.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavalioa!

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 677

Hinta:23.00 €