« Takaisin

BioActive Q10 30 mg 60 kaps.

Ollut lähes 25 vuotta markkinoilla EU:ssa
100% luonnollinen ubikinoni (koentsyymi Q10)
Ubikinonia ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Valmistetaan ainutlaatuisella kuumennusmenetelmällä, jolla ubikinonille saadaan erinomainen, dokumentoitu hyötyosuus
Valmistettu GMP-laatuvaatimusten mukaisesti

30 kaps

Suositeltava vuorokausiannos 1-6 kapselia sisältää:           

  • Ubikinonia (koentsyymi Q10)     30 - 180 mg     
  • C-vitamiinia     25 – 150 mg     31-186 %*

* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus:
1-6 kapselia päivässä, mieluiten ruokailujen yhteydessä.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ainesosat:
Palmuöljy, kapselinkuori (liivate), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), ubikinoni, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), väri (ammoniummenetelmän sokerikulööri), sakeuttamisaine (piidioksidi), väri (titaanidioksidi).

Säilytys:
Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Haettu patenttia.

30 kaps. paino = 21 g


Mitä koentsyymi Q10 ja C-vitamiini ovat?

Koentsyymi Q10 (tai vain Q10) tunnetaan myös nimellä ubikinoni (ubi on latinaa ja tarkoittaa kaikkialla). Ubikinoni on vitamiinin kaltainen aine, jota on useissa eri ruuissa kuten sisäelimissä, lihassa, sillissä, soijassa ja sardiineissa. Keho pystyy tuottamaan ubikinonia myös itse. Maksassa tapahtuva prosessi hidastuu vanhenemisen myötä, lisäksi voimakas fyysinen harjoittelu tyhjentää kehon ubikinonivarastoja. Asiantuntijoiden mukaan kehon ubikinonipitoisuudet ovat huipussaan 20–25-vuotiaana, jonka jälkeen ne alkavat laskea. Ei ole pystytty selvittämään tarkasti, kuinka paljon saamme ubikinonia ruuastamme, mutta sen on arvioitu olevan noin 5–20 milligrammaa päivittäin. Kehon oma varasto sisältää noin 1–1,5 grammaa ubikinonia. Korkeimmat pitoisuudet ovat sydämessä, maksassa ja munuaisissa.

Bio-Qinon® Active Q10 sisältää myös C-vitamiinia eli askorbiinihappoa, joka on ihmiselle välttämätön vesiliukoinen ravintoaine. Solujen hapettumisstressiltä suojaamisen lisäksi C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä kollageenin muodostumista luuston, hampaiden, ikenien, rustojen, ihon ja verisuonien normaalia toimintaa varten.
 
Miten energiaa tuotetaan?

Kehon energia tuotetaan solujen mitokondrioissa, jotka ovat pieniä, pavun muotoisia rakenteita jokaisen solun sisällä. Mitokondrioita kutsutaan solun “voimalaitoksiksi”. Ubikinonia on mitokondrioissa. Mitä enemmän solu tarvitsee energiaa, sitä enemmän se sisältää mitokondrioita. Lihassoluissa ja siittiösoluissa on paljon mitokondrioita. Mitokondrioiden sisällä muodostuu energiaa kun rasvaa, hiilihydraatteja, proteiineja ja alkoholia poltetaan ja muutetaan ATP:ksi (adenosiinitrifosfaatti), joka varastoi energiaa kemiallisessa muodossa. Solu hajottaa ATP-molekyylin ja vapauttaa energian, joka on varastoitu sen sisään. Elimistö käyttää ATP:tä aina kun se tarvitsee energiaa esim. lihasten toimintaan, ruuan sulattamiseen, aivojen toimintaan, immuunipuolustukseen jne.
Miksi valita Bio-Qinon® Active Q10?

Useiden vuosikymmenien ajan Pharma Nordin Bio-Qinon® Active Q10 on ollut yksi maailman myydyimmistä Q10-tuotemerkeistä. Suurin syy suosioon on hyvin dokumentoitu korkea biologinen hyötyosuus. Ubikinoni on rasvaliukoinen aine, jonka on vaikea imeytyä kehoon. Erityisen valmistusprosessin ansiosta – siinä ubikinoni liuotetaan kasviöljyseokseen ja altistetaan patentoidulle kuumennusprosessille – ubikinonimolekyylit pystyvät imeytymään normaalissa kehon lämpötilassa. Koska Q10-molekyylit ovat tässä tuotteessa täysin liuenneina, Bio-Qinon® Active Q10:llä on maksimaalinen biologinen hyötyosuus. Pharma Nordin Bio-Qinon® Active Q10 on kansainvälisen koentsyymi Q10 järjestön (International Coenzyme Q10 Association) virallinen vertailuvalmiste, johon kilpailevia tuotteita verrataan.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 92

Hinta:39.20 €