« Takaisin

Baba De Caracol - kaikille ihoalueille - kaikille ihotyypeille! 100 ml

”ETANAVOITEIDEN” KLASSIKKO!

Baba de Caracol Regenerating Cream on täyteläinen etanaseerumia sisältävä hoitovoide. Se sisältää lisäksi ubikinonia (koentsyymi Q10), allantoiinia, kollageenia ja A-vitamiinia kokonaisvaikutuksen tehostamiseksi.

Etanaseerumin teho huomattiin aikoinaan sattumalta, kun Etelä-Amerikassa syötäväksi kasvatettuja etanoita käsittelevät työntekijät huomasivat käsiensä ihon olevan poikkeuksellisen pehmeää ja hyväkuntoista. Etanoiden erittämää seerumia alettiin tutkia, ja sen huomattiin sisältävän ainutlaatuisia yhdisteitä ja ravinteita, jotka auttavat etanaa pitämään pintansa kosteana ja korjaamaan vaurioita nopeasti. Etanoiden todettiin siis olevan arvokkaampia elävinä!

Ihmisen iholla etanaseerumilla on samankaltaisia vaikutuksia. Sen aineet tukevat ihon omaa uudistumisprosessia, pitävät sen kimmoisana ja auttavat korjaamaan vaurioita, kuten arpia, epätasaisuutta ja pigmenttimuutoksia.

Natura Median Baba de Caracol-tuotteissa käytettävällä etanaseerumilla on sertifikaatti, joka takaa etanoiden eettisen ja hellävaraisen kohtelun. Seerumin keräämisessä etanoita ei siis vahingoiteta.

Kaikki etanaseerumia sisältävät tuotteemme valmistetaan Espanjassa ja viimeistellään sekä pakataan Suomessa.

Baba de Caracol Regenerating Cream on koostumukseltaan ravitsevaa ja helposti levittyvää. Tämän ansiosta 100 ml pakkaus on hyvin riittoisa.

INGREDIENTS: ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, AQUA, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, SNAIL SECRETION FILTRATE, GLYCERYL STEARATE SE, CETEARETH-12, CETEARYL ALCOHOL, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CETEARETH-20, DECYL OLEATE, STEARIC ACID, RETINYL PALMITATE, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, TARTARIC ACID, CITRIC ACID, MALIC ACID, HYDROLYZED COLLAGEN, HYDROLYZED ELASTIN, UBIQUINONE, ALLANTOIN, CARBOMER, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX, GLYCERYL CAPRYLATE, PPG/PEG 14/4 DIMETHICONE, TOCOPHERYLACETATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, MALTODEXTRIN, PHYTIC ACID, GLUCONOLACTONE, PHENETHYL ALCOHOL, CALCIUM GLUCONATE, PALMITIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM.

100 ml

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 9

Hinta:46.80 €