« Takaisin

Vuoden 2023 superruoka

Lehdistötiedote: Vuoden superruoka Molkosan Fruit suomalaisten vatsojen hyvinvointiin

Terveyskaupan ammattilaiset ovat valinneet Molkosan Fruit-heravalmisteen vuoden 2023 superruoka-sarjan voittajaksi. A. Vogel Oy:n alkuperäinen Molkosan terveysjuoma on ollut markkinoilla jo yli 60 vuotta ja tuotesarjan Fruit-versiossa hedelmäinen maku on löytänyt uusia käyttäjiä tälle vatsan terveystuotteelle.

Sveitsin Alpeilta suomalaisten suosimaksi terveysjuomaksi
Molkosan valmistetaan tuoreesta, Alpeilla laiduntavien lehmien ja Sveitsin alkuperäiskarjan maidosta. Valmistuksessa luomumaidosta poistetaan suodattamalla proteiini, hiilihydraatit ja rasva. Puhdas maitohera pastöroidaan niin hellävaraisesti kuin mahdollista, jotta seuraavassa käymisprosessivaiheessa on mukana vain tarkoitukseen kehitetty, oma maitohappobakteeri (Lactobacillus casei). Tuloksena on kirkas, runsaasti L+-maitohappoa sisältävä Molkosan. Molkosan Fruit herajuoma saa hedelmäisen ja raikkaan makunsa marja-aroniasta, granaattiomenasta sekä steviasta.

Molkosan Fruit maitohappokäytetty heratiiviste on riittoisa ja helppokäyttöinen jano- ja dieettijuoma, sillä sitä sekoitetaan 1,5 ruokalusikallista (20 millilitraa) lasilliseen vettä. Molkosan Fruit sopii myös smootheihin antamaa makua ja juoman kalsium edistää ruoansulatusta.

”Molkosan Fruit on saanut erittäin hyvän kuluttajapalautteen. Alkuperäisen Molkosanin käyttäjät ovat tykästyneet sen hedelmäisestä mausta ja tuotteelle on löytynyt uusia käyttäjiä juuri makunsa vuoksi. Olemme Vogelilla iloisia terveyskaupan ammattilaisten Molkosan Fruitille myöntämästä tunnustuksesta. On myös ollut hienoa huomata, että pitkään terveysjuomana käytetty alkuperäinen Molkosan on saanut Fruitista rinnalleen kumppanin, joka on onnistunut lisäämään maitohappoisten terveysjuomien tunnettavuutta. Voitto tuli samalla upeasti juhlistamaan 100-vuotisjuhlavuottamme”, toteaa A. Vogel Oy:n toimitusjohtaja Pirjo Rantanen.

”Onneksi olkoon Vogelille Molkosan Fruitin vuoden 2023 superruoka -sarjan voitosta ja Vogelin juhlavuodesta. Moni terveyskaupan ammattilainen muistaa Molkosanin jo vuosikymmenien takaa, kun kuluttajia on valistettu maitohappoisen heran terveysvaikutuksista ja merkityksestä vatsan toiminnalle. Molkosan Fruitin maistatus terveyskaupoissa on tuonut tuotteelle uusia käyttäjiä ja samalla suomalaisten vatsoja on saatu samalla parempaan kuntoon ”, toteaa Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö.

Lehdistötiedote on julkaisu ePressi-tiedotepalvelussa.

Mika Rönkkö
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto
    
"Opi välillä pysähtymään,
muuten mikään arvokas
ei ehdi saada sinua kiinni."

Marjaisa maku, maistuu koko perheelle
Runsaasti L+ -maitohappoa
Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.
Makeutettu stevioliglykosideilla ja marja-aronia- sekä granaattiomenamehulla

Vogelin hedelmäinen Molkosan® Fruit on päivittäin nautittava juoma koko perheelle. Molkosan on valmistettu maitohappokäytetystä herasta sekä musta-aroniasta ja granaattiomenamehusta. Juoman kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Mikä on Molkosan Fruit?

Molkosan® Fruit on hapatettua ja tiivistettyä maitoheraa, josta maitoproteiini on poistettu suodattamalla. Se sisältää runsaasti L+ -maitohappoa. Raikas ja hedelmäinen juoma saa makunsa marja-aroniasta ja granaattiomenasta sekä stevioliglykosideistä. Molkosan Fruitiin on lisätty kalsiumia, sillä se edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Käyttöohje
Sekoita 1,5 rkl (20 ml) Molkosan® Fruitia lasilliseen kylmää vettä tai kivennäisvettä. Ravistettava ennen käyttöä.

Ainesosat
Maitohappokäytetty heratiiviste (maidosta), hedelmämehutiiviste (musta-aronia 18%, granaattiomena 8%), kalsiumlaktaatti, luontainen aromi, kaliumsitraatti, happamuudensäätöaine (omenahappo), makeutusaine (stevioliglykosidit). Lisätty kalsiumia.

Valmisteluokka: Ravintolisä
Ravintosisältö

Ravintosisältö/ Näringsinnehåll 100 ml Molkosan Fruit

  • Energia/energi 170 kJ/ 39 kcal
  • Rasva/fett  <0,5g
  • josta tyydyttynyttä rasvaa/ varav mättat fett <0.5 g
  • Hiilihydraatit/ kolhydrat 3,5 g
  • josta sokereita/ varav sockerarter <3,0 g
  • Proteiini/protein <0.5 g
  • Suola/salt 0.25 g

Vuorokausiannos sisältää / Dygnsdos innehäller:
kalsium 120 mg (15 %*)
L+maitohappoa / L+ mjölksyra 1,4 g
*Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo/

Referensintag för en genomsnittlig vuxen.
 
Laktoositon, ei sisällä maitoproteiinia.

Loppunut