« Takaisin

Biomed Green -kapseli 100

Biomed Oy on valmistanut vehnänorastuotteita jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan ja voidaankin sanoa, että se on suomalaisten orastuotteiden ehdoton edelläkävijä.

Vuonna 1996 Biomedin Vehnänorasmehu -pakaste valittiin vuoden luontaiselintarvikkeeksi.

Vuonna 2014 Green-kapselit valittiin vuoden superruoaksi. Orasmehutuotteilla voit helposti monipuolistaa ruokavaliotasi tai käyttää vaikka osana mehupaastoa.

Vehnänoras viljellään lähitilalla ja jokaisen mehuerän mikrobiologinen puhtaus tutkitaan laboratoriossa.

Huom! Vehnänoras on gluteenitonta. Se luokitellaan orasvaiheessa kasvikseksi.

Vehnänorasmehu yhdistettynä spirulinaan ja klorellaan on ihanteellinen yhdistelmä kasvikunnan parhaimpia vihreitä ruoka-aineita.
Vehnänorasmehu – Hawaiian spirulina® – Yaeyama chlorella®

Vehnänorasmehu on valmistettu tuoreesta kotimaisesta vehnänoraasta kylmäpuristamalla ja hellävaraisesti pakastekuivaamalla.

Pakastekuivattuun vehnänorasmehujauheeseen on lisätty ravintorikasta Yaeyama klorella -viherlevää ja plankton-mikrolevä Hawaiian spirulinaa.

Spirulina ja klorella ovat vesiviljeltyjä viherleväkasveja. Spirulina on yksisoluinen levä, joka viihtyy makeissa, emäksisissä vesissä. Klorella on yksisoluinen tumallinen makean veden levä.

Vehnänorasmehu yhdistettynä spirulinaan ja klorellaan on ihanteellinen yhdistelmä kasvikunnan parhaimpia vihreitä ruoka-aineita.

Suomalainen vehnäorasmehujauhe
Hawaiian Spirulina Pacifica® -leväjauhe
Yaeyama klorella® -leväjauhe

Käytä tehokkaana ravintolisänä 25 päivän ajan tai pidempiaikaisesti.

Biomedissa on valmistettu orastuotteita jo 1990-luvulta lähtien ja voidaankin sanoa, että se on suomalaisten orastuotteiden ehdoton edelläkävijä!

Biomedin vehnänorastuotteiden mikrobiologinen puhtaus tutkitaan jokaisesta mehuerästä.

Pakkauskoko: 100 kaps.

Parasta ennen: 25.01.2024

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 223

Hinta:23.30 €33.30 €