« Takaisin

Biokia Luomu mustikkajauhe 150 g

Kokonaisena kuivatuista luomumustikoista valmistettu mustikkajauhe sisältää marjojen ravintoaineet ja mahtavan maun tiivistetyssä muodossa. Jo ruokalusikallisesta saat suositusten mukaisen päivittäisen marja-annoksen. Lisää vaikka jogurtin, puuron tai rahkan joukkoon tai käytä jälkiruokiin ja leivontaan.


Ravintosisältö / 100g

 • Energia 1375 kJ / 328 kcal
 • Rasva 6,7 g
 • - josta tyydyttynyttä 0,6 g
 • Hiilihydraatit 50 g
 • - josta sokereita 37 g
 • Ravintokuitu 23 g
 • Proteiini 5,6 g
 • Suola 0 g

Vitamiinit ja hivenaineet / 100 g

 • E-vitamiini 14,4 mg (120 %) *
 • Kalium 590 mg (30 %) *
 • * päivän saantisuosituksesta

Marjajauheiden käyttö
Biokia-marjajauheet sisältävät 100 % marjaa eivätkä lainkaan lisättyä sokeria tai lisäaineita. Ruokalusikallisesta vitamiinirikasta marjajauhetta saat jo mukavasti makua ja väriä päivän aterioille ja suositusten mukaisen päivittäisen marja-annoksen. Marjajauhe on sellaisenaan käyttövalmista ja sen voi sekoittaa kylmään tai kuumaan ruokaan.

Väriä ja makua jokaiseen päivään
Mustikkajauhe tuo terveellisen ja värikkään lisän aamiaiselle ja välipalalle esimerkiksi jogurtin, smoothien tai puuron joukossa. Lisää marjaista makua rahkaan, tuorepuuroon tai pannukakkutaikinaan. Luomumarjajauhe ilman lisättyä sokeria on myös perheen pienimmille helppo tapa tutustua marjojen makumaailmaan.

Leivontaan ja herkkuihin
Mustikkajauhetta voi käyttää monipuolisesti erilaisiin makeisiin jälkiruokiin ja esimerkiksi muffinien, piirakoiden ja kakkujen leivontaan, kuorrutteisiin ja koristeluun. Pyöräytä nopea marjainen pirtelö tai piristä jäätelöannos värikkäällä marjajauheella.
Mustikan ravintosisältö on moniin marjoihin verrattuna erinomainen. Biokia luomumustikkajauhe on jauhettu kokonaisista marjoista, jotka on kuivattu hellävaroin matalassa +42-46 C:n lämpötilassa, jotta marjojen maku, väri ja ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin.

Biokian luomumustikkajauhe sisältää runsaasti E-vitamiinia ja kaliumia.

E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Kalium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa ja verenpaineen pysymistä normaalina.

Raaka-aineen antioksidanttipitoisuutta kuvaava ORAC-arvo on mustikalla 65 000, kun se esimerkiksi kuivatulla gojimarjalla on 18 500 ja mantelilla 4 500. Antioksidantit ovat hyvää tekeviä yhdisteitä, jotka ovat välttämättömiä elimistön terveenä säilymiselle.

Nauti Biokia marjajauhetta päivittäin osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Ei lisättyä sokeria.

Ainekset: 100 % Suomalainen luomumustikka (Vaccinium myrtillus).

Ruokalusikallinen jauhetta vastaa lähes 1,5 dl tuoreita mustikoita. Suositeltava päiväannos 2 rkl jauhetta.

Pakkaus sisältää n. 20 annosta.

Runsaskuituinen. Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita.

Pakkauskoko 150 g. Uudelleen suljettava pakkaus on valmistettu Suomessa. 55 % materiaaleista on uusiutuvista raaka-aineista. Tyhjä pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen.

Parasta ennen 27.12.2023

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 93

Hinta:13.00 €16.90 €