« Takaisin

Terranova Vitamiini D3+K2 kasvivalmiste Complex 50 kaps.

D3- ja K2-VITAMIINIT YHDESSÄ

Markkinoiden ainoa K2-vitamiini MenaQ7® kikherneestä yhdessä jäkäläperäisestä D3-vitamiinin kanssa.

Sisältää kalsiumin oikeanlaisen hyväksikäytön kannalta riittävän määrän K2-vitamiinia.

Tuotteen MCT-öljy tukee D3– ja K2-vitamiinin imeytymistä.

Tuotetiedot
Kasviperäinen D3-vitamiini on valmistettu erityisestä jäkälälajikkeesta, jonka D3-vitamiinipitoisuus on korkea. Magnifood Complexin kasvit ja yrtit ja stabiloitu riisinlese tehostavat D3– ja K2 -vitamiinien imeytymistä ja biosaatavuutta.

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

  • MAGNIFOOD COMPLEX     500 mg
  • Stabiloitu riisinlese     150 mg
  • Kurpitsansiemen     100 mg
  • Siitake (tuorepakastekuivattu, luomu)     100 mg
  • Lehtikaali (tuorepakastekuivattu, luomu)     100 mg
  • Persiljan lehti (tuorepakastekuivattu, luomu)     50 mg
  • Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)     118 mg
  • MCT-jauhe (keskipitkiä rasvahappoja)     50 mg
  • K2-vitamiini (MenaQ7, kikherne)     100 µg, 133*
  • D3-vitamiini (kolekalsiferoli, jäkälästä)     50 µg, 1000*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Lisätietoa Terranova D3 + K2-vitamiini Complexin ainesosista:

Stabiloitu riisinlese (SRB) – Stabiloitu riisinlese sisältää lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja, ubikinonia, alfalipoiinihappoa ja monia muita yhdisteitä.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat yksi parhaimpia luonnollisen sinkin ja kuparin lähteitä. Sinkistä voi nopeasti tulla puutos pitkittyneen psyykkisen stressin aikana. Kurpitsansiemenissä on myös runsaasti B-vitamiineja tukevia ravinteita, kuten magnesiumia ja rautaa. Ne sisältävät myös runsaasti eturauhasen terveydelle tärkeitä rasvahappoja

Siitake – Siitakesienen useimmat terapeuttiset vaikutukset on liitetty siitä löytyvään polysakkaridien ryhmään kuuluvaan lentinaaniin. Shiitake on myös yksi parhaimpia L-ergotioneiinin lähteitä, joka on voimakas antioksidantti. Myös sienen sisältämää eritadeiinia on tutkittu, koska sillä on positiivisia vaikutuksia sydänverisuoniston terveyteen.

Persilja – Persilja on erittäin hyvä B-vitamiinien lähde. Se sisältää myös lukuisan määrän apuaineita, joita tarvitaan B-vitamiinien aineenvaihdunnassa, kuten kaliumia, magnesiumia, C-vitamiinia ja rautaa. Näitä apuaineita tarvitaan yhdessä B12-vitamiinin kanssa hemoglobiinin muodostuksessa sekä hermoston ja energia-aineenvaihdunnan apuaineina. Persiljaa on käytetty perinteisesti munuaisia ja virtsateitä puhdistavana ja vahvistavana kasvina. Se sisältää myös runsaasti klorofylliä, joka tukee ruuansulatuskanavan ja sen bakteerikannan terveyttä.

Lehtikaali – Lehtikaali on hyvä karotenoidien ja tärkeiden rikkipitoisten antioksidanttien (sulforafaani ja indoli-3-karbinoli) lähde. Tutkimukset osoittavat, että nämä yhdisteet poistavat elimistöstä myrkkyjä, joiden tiedetään olevan haitallisia maksalle.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 868

Hinta:35.40 €