« Takaisin

Regulatpro Metabolic 350 mlHAPATTAMALLA TIIVISTETTY TEHO

Regulatpro on luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla triplafermentaatiolla, maitohappobakteerien avulla valmistettu entsyymijuoma, jonka ravintoaineet ovat erittäin tiiviissä muodossa.

Hyvin imeytyviksi pilkotut ravintoaineet auttavat lisäämään solujen energiantuotanta ja suojaamaan soluja happiradikaalien vaikutuksilta.

Vaikutus ilmenee mm. parempana vastustuskykynä ja lisääntyneenä energian tunteena*.

Appelsiininmakuinen Regulatpro Metabolic sisältää monipuolisesti useita vitamiineja ja hivenaineita kehon useiden toimintojen tueksi.

*Valmisteen sisältämä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Ainesosat

Vettä, sitruunoita*,viikunoita*taateleita*, SAKSANPÄHKINÖITÄ*, SOIJAPAPUJA*, sipulia*,kookospähkinöitä*,kasviperäistä glyseriiniä, acerola-uutetta* (17,5% Vit. C) 1,4%,SELLERIÄ*, MUNGPAVUN ITUJA*,artisokkaa*, herneitä*, hirssiä*, mausteita*, kurkumaa*, sahramia*. *Luonnonmukaisesti tuotettuja.

Ravintosisältö

Päiväannos 20 ml sisältää:

C-vitamiini 12,25 mg*

*15,3 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Käyttöohje

10 ml 2 kertaa päivässä joko sellaisenaan tai veteen sekoitettuna.

Pidä nestettä suussa hetki ennen nielemistä.

Ravista pulloa ennen käyttöä. Avattu pullo tulee käyttää yhden kuukauden sisällä avaamisesta.

Anniina 25 v. sai avun aineenvaihduntaan Regulatpro Metabolicista. Tuotteesta tulikin hänelle yksi elämän rakennuspalikoista:

”Mulla on vilkas aineenvaihdunta, mutta toisinaan kärsin inhottavasta turvotuksen tunteesta. Tähänkin oon saanut apua Regulatprosta. Haluun tehdä kaikkeni edistääkseni ja suojatakseni omaa hyvinvointiani ja just siks Regulatpro kuuluu mun terveellisen elämän rakennuspalikoihin!”

https://www.dropbox.com/sh/p39dxvmlbip738m/AACI2LPP1mBfNr3EqEPgXPpRa?dl=0

https://www.dropbox.com/sh/0m9yl9pffol1mai/AAA43eITy6wU9Jk860LNsdg1a?dl=0

https://www.dropbox.com/sh/cxtndf9ohmo67s4/AAAha9r5y_3YbavG89zvyY_ea?dl=0

Loppunut

Tuote: 815

Hinta:49.90 €65.70 €