« Takaisin

Bioteekin Super Uni Magnesium 60 tabl.

Monipuolinen magnesium-yrttiuutevalmiste paremman unen tueksi

Super Uni Magnesium on magnesiumia, B6 –vitamiinia, yrttiuutteita ja aminohappoja sisältävä ravintolisä.

Bioteekin Super Uni Magnesiumissa magnesium on erittäin hyvin imeytyvässä aminohappokelaattimuodossa magnesiumbisglysinaattina sekä omenahappoon sitoutuneena magnesiummalaattina. Aminohappokelaatissa magnesium on heti imeytymisvalmis ja siten sen vaikutus on nopea ja tehokas. Kelatointi suojaa magnesiumia ruoansulatuskanavassa ja kuljettaa sen helposti ohutsuolen limakalvon läpi verenkiertoon.

Super Uni Magnesium sisältää magnesiumin lisäksi myös B6-vitamiinia. Magnesium ja B6 -vitamiini edistävät hermoston normaalia toimintaa ja auttavat siten palautumaan päivän koitoksista. Ne edistävät myös normaaleja psykologisia toimintoja, joiden toiminta on tärkeää rauhoittumisessa ja nukahtamisessa.

Super Uni Magnesiumin sisältämät sitruunamelissa ja kamomilla auttavat rentoutumaan ja rauhoittumaan esimerkiksi ennen nukkumaan menoa. Valmisteen sisältämä L-tryptofaani on välttämätön aminohappo, joka muuttuu elimistössä serotoniiniksi (melatoniinin esiaste). Lisäksi aminohappo L-teaniini vihreästä teestä edistää levollista tilaa.

Nopeavaikutteinen ja vatsaystävällinen Super Uni Magnesium sopii jokapäiväiseen käyttöön nautittavaksi ennen nukkumaan menoa, paremman unen tueksi.

Vaikuttavat aineet
1 tabl.     2 tabl.     

  • Magnesium     80 mg     160 mg (21 – 43 %)*     
  • B6-vitamiini     1,4 mg     2,8 mg (100 – 200 %)*     
  • Sitruunamelissauute     200 mg     400 mg     
  • Kamomillauute     70 mg     140 mg     
  • L-tryptofaani     50 mg     100 mg     
  • Vihreä teeuute, josta     100 mg     200 mg     
  • L-teaniinia /L-teanin     40 mg     80 mg     

Ainesosat
Magnesiumbisglysinaatti, sitruunamelissauute (Melissa officinalis), magnesiummalaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, beetasyklodekstriini, kalsiumkarbonaatti), L-teaniini vihreästä teestä (Camellia sinensis), kamomillauute (Chamomilla recutita), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, piidioksidi), L-tryptofaani, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), emulgointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), B6-vitamiini.
*osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus: 1-2 tablettia päivässä: niellään kokonaisina veden kera.

Valmiste on helppokäyttöinen: pinnoitettu tabletti on helppo nielaista ja tabletin voi tarvittaessa puolittaa.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Tuotetta ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä lapsille.

Ei käytettäväksi yhdessä seuraavien lääkitysten kanssa: uni-, nukahtamis-, masennus-, diabetes- tai verenohennuslääkityksen.

Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa, jos kärsit munuaisten vajaatoiminnasta.

Ravintolisä:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

60 tablettia
Muovipurkissa

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 567

Hinta:17.60 €19.55 €