« Takaisin

D-Toxis Pikakuuri - puhdistamaan elimistöäViikossa olo oivalliseksi!

D-Toxis Pikakuuri tukee munuaisten ja maksan toimintaa mm. koivun, fenkolin, artisokan, vihreän teen, tamarindin ja takiaisen voimin.

Nauti yksi annospullollinen päivässä suureen vesilasilliseen sekoitettuna.

D-Toxis Pikakuuri sopii oivallisesti kiireiselle ihmiselle ja muille nopeaa ratkaisua etsiville. Pikakuurin avulla voi oloaan kohentaa kätevästi esimerkiksi ennen juhlia tai muuta tärkeää tapahtumaa.

Tapiokasiirappi* (Manihot esculenta); vesi; kuiva koivuuute* (Betula pendula Roth. – 1200 mg/15 ml); tamarindin hedelmäliha* (Tamarindus indica L. – 480 mg/15 ml); sitruunamehutiiviste* (Citrus limon (L.) Burm. f.); mustaseljanmarjamehutiiviste* (Sambucus nigra L.); kuivauutteet: vihreä tee* (Camellia sinensis L. – 240 mg/15 ml), artisokka* (Cynara scolymus L. – 200 mg/15 ml); luonnolliset vadelma-* ja kamomilla-* aromit; kuivauutteet seuraavista: fenkoli* (Foeniculum vulgare Miller – 50 mg/15 ml), takiainen* (Arctium lappa L. – 50 mg/15 ml); luonnollinen vanilja-aromi*.
*Orgaaninen alkuperä – Certisys BE-BIO-01:n valvoma.

Pakkauskoko
7 x 15 ml
1 annospullo (15 ml)/päivä Makuna maittava vadelma. 7 x 15 ml.

Käyttöohje
Ravista ja laimenna 1 annospullo isoon vesilasilliseen aamuisin.

Juo lisäksi vähintään 1,5 l vettä päivän aikana.

Säilytetään huoneenlämmössä (15-25 °C) ja valolta suojattuna.

D-Toxis Pikakuuri -annoksella ei saa korvata päivittäistä nesteen saantiasi tai nesteytystä, vaan se tulee ottaa lisänä.

Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Soveltuu kasvissyöjille.

HUOM: Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuotetta ei ole suositeltavaa ottaa aterioiden välillä.

Sisältää kofeiinia: ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville (kofeiinipitoisuus 14,4 mg/15 ml). Ei suositella verenohennuslääkkeitä käyttäville eikä salisylaattijohdannaisille herkille henkilöille. Ei alle 18-vuotiaille.

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Soveltuu kasvissyöjille. Ainesosien luonnollisista ominaisuuksista johtuen valmisteen väri, tuoksu ja maku saattavat vaihdella lievästi vaikuttamatta laatuun tai tehoon.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 48

Hinta:23.50 €