Elimistön puhdistus

Jo aikojen ajoista lähtien on tapana pidetty paastota ennen pääsiäistä, näin on haluttu antaa elimistölle aikaa puhdistautua ennen kevättä ja saada kehoonsa virkeä olo talven jälkeen!

Tuotteita yhteensä 3 kpl
dtoxispikakuuri.png&width=280&height=500

D-Toxis Pikakuuri - puhdistamaan elimistöä

Viikossa olo oivalliseksi!
D-Toxis pikakuuri tukee munuaisten ja maksan toimintaa mm. koivun, fenkolin, artisokan, vihreän teen, tamarindin ja takiaisen voimin. Nauti yksi annospullollinen päivässä suureen vesilasilliseen sekoitettuna. D-Toxis pikakuuri sopii oivallisesti kiireiselle ihmiselle ja..

Tuote: 48

Hinta: 18.80 €23.50 €
MikroVeda_Pur.jpg&width=280&height=500

MikroVeda Pur - fermentoitu maitohappobakteeri 500 ml./ MikroVeda Pur - fermenterade mjölksyrabakterier 500 ml.

Fermentoitu luomu maitohappobakteerivalmiste Sisältää maitohappobakteerien lisäksi reishiä ja viinirypäleensiementä Tuote on hellävaraisesti fermentoitu eikä sitä ole steriloitu Valmistuksessa ei ole käytetty geenitekniikkaa tai pakastekuivausta Laktoositon, gluteeniton, vegaaninen Kenelle Mikroveda..

Tuote: 172

Hinta: 45.70 €
Mikroveda_Life_500ml_uusi.jpg&width=280&height=500

Mikroveda® Life 500 ml

Mikroveda® Life on luonnonmukainen, biologisesti sertifioitu ravintolisä, joka ei sisällä säilöntäaineita, gluteenia eikä sokeria. Se tukee ruoansulatusta, edistää suoliston toimintaa ja se sopii hyvin osaksi painonhallintaa. Sisältö Mikroveda® Life sisältää tehokkaita maitohappobakteereita yhteensä..

Tuote: 253

Hinta: 45.70 €46.60 €