Kupari

Kuparia tarvitaan elimistössä verenmuodostukseen C- -vitamiini hyväksikäyttöön, ihon sekä hiusten aineenvaihduntaan.
Kupari osallistuu myös valkuaisaineenvaihduntaan, hiusten normaalin värin säilyttämiseen sekä edistämään luuston,aivojen, hermojen ja sidekudosten normaalia kehittymistä.

Kivennäis- ja hivenaineet voivatkin esiintyä toistensa vastavaikuttajina, eli antagonisteina. Tällöin jonkin hivenaineen yksipuolinen runsas saanti voi johtaa sen vastavaikuttajan (antagonistin) puutokseen. Tässä tapauksessa vastavaikuttajana toimivaa hivenainetta on lisättävä. Tästä esimerkkejä ovat aikaisemmin mainittu sinkki ja kupari tai magnesium ja sinkki.

Tuotteita yhteensä 3 kpl
Natura-Media-Cu1-KupariFytaasi.jpg&width=280&height=500

Cu1 KUPARI + FYTAASI 80 kaps.

Cu1 KUPARI + FYTAASI sisältää yhdessä kasvipohjaisessa kapselissa 2,5 mg korkean imeytyvyyden omaavaa kuparin muotoa, kuparibisglysinaattia.
Cu1 KUPARI + FYTAASI KUPARIA JA FYTAASIENTSYYMIÄ SAMASSA KAPSELISSA

Kupari on elimistölle välttämätön hivenaine. Sen vaikutukset kehossa ovat monipuoliset..

Tuote: 694

Hinta: 8.40 €
Bioteekin_Super_SinkkiKupari.png&width=280&height=500

Bioteekin Sinkki Kupari 100 tabl./ Biotekin Zink Koppar 100 tabl

Super Sinkki on vahva ja hyvin imeytyvä sinkkivalmiste vastustuskyvylle,  hormonitasapainolle sekä ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Tuote sisältää myös kuparia varmistamaan sinkin ja kuparin tasapaino elimistössä.
Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää hiusten, ihon..

Tuote: 146

Hinta: 11.90 €
Bertils_Kelasin_kupari.jpg&width=280&height=500

Bertil`s CU Kupari 100 tabl

bertil’s Kupari sisältää 2 mg vatsaystävällistä aminohappokelatoitua kuparibisglysinaattia. Se on erinomaisesti imeytyvä kuparin muoto, joka ei ärsytä vatsaa.
Kuparia tarvitaan ihon pigmenttiaineen, melaniinin, rakennusaineeksi ja se myös suojaa ihoa hapettumisstressiltä. Lisäksi kuparia tarvitaan..

Tuote: 342

Hinta: 9.20 €