« Takaisin

A.Vogel Fluid Balance 60 tabl.

Nesteenpoiston edistämiseen

Sopii puhdistaviin kuureihin
Vegaaninen, gluteeniton, laktoositon
Ei sisällä soijaa tai alkoholia

Nesteenpoiston edistämiseen tarkoitettu Fluid Balance sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kahta tuoretta kasvia: kultapiiskua (Solidago virgaurea) ja koivunlehteä (Betula pendula folium). Kultapiisku edistää normaalia virtsaamista ja koivunlehti tukee munuaisten erittävää toimintaa. Kultapiisku ja koivunlehti ovat ns. akvareettisia yrttejä, jotka lisäävät virtsan virtausta ja auttavat nesteen kulkua munuaisissa.

Annostus
Aikuisille 1 tabletti veden kera 2 kertaa päivässä ennen ateriaa. Tuotetta ei tule käyttää yhtäjaksoisesti yli 4 viikkoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Suositeltu vuorokausiannos, 2 tablettia, sisältää:
Kultapiisku-uute (Solidago virgaurea) 690 mg, Rauduskoivunlehtiuute (Betula pendula) 180 mg

Koostumus
Kultapiisku-uute (Solidago virgaurea), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), rauduskoivunlehtiuute (Betula pendula), stabilointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kiillotusaine(rasvahappojen mono- ja diglyseridit).

Säilytysohje
Huoneenlämmössä. Ei pienten lasten ulottuville.

Valmisteluokka
Ravintolisä

Mihin Fluid Balancea voi käyttää?
Fluid Balance on tarkoitettu nesteenpoiston edistämiseen. Se soveltuu myös erilaisiin puhdistaviin kuureihin

Sopiiko Fluid Balance kaikille?
Ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille, raskaanaoleville ja imettäville naisille eikä henkilöille, joilla on munuaissairaus. Älä käytä valmistetta mikäli olet allerginen jollekin sen ainesosalle.


60 tablettia

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 701

Hinta:14.80 €