« Takaisin

Colonic Plus® Mikrobiomi 80 kaps.

Tuotekuvaus
Tributyriini-B2-vitamiinikapselit

Pakkaus 80 kaps. / 40 g  
Parasta ennen: 11/2025

Ravintolisä
Vuoden 2024 terveystuote
Limakalvojen ja ihon hyvinvoinnille
Sisältää patentoitua ButyOil® tributyriiniä ja B2-vitamiinia mikrobiomin vahvistamisen tueksi

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen ravintolisä
Valmistettu Suomessa

Ainesosat / Ingredienser

ButyOil ® tributyriinivalmiste (auringonkukkaöljy, rasvahappojen mono- ja diglyseridit, butyraatti triglyseridimuodossa, banaaniaromi) (EU), Kasviperäinen kapselinkuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Riboflaviini (ei-EU)

ButyOil ® tributyrinpreparat (solrosolja, mono- och diglycerider av fettsyror, butyrat i triglyceridform, bananarom) (EU), Vegetabiliskt kapselskal hydroxipropylmetylcellulosa, Klumpförebyggande medel mikrokristallinsk cellulosa, Riboflavin (ej-EU)
Vuorokausiannos / Dygnsdosen

3 kaps. sisältää / innehåller:
ButyOil-tributyriinivalmistetta / ButyOil tributyrinpreparat 1000 mg,
jossa/varav  Tributyriiniä / Tributyrin  300 mg
B2-vitamiinia / B2-vitamin  1,4 mg (100 %)*
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta / av jämförelsevärdet för dygnsdos

Annostus / Dosering
3 kapselia päivässä. Herkkävatsaisille suositellaan aloitusannosta 1 kapseli päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville eikä verenohennuslääkityksen kanssa.

3 kapslar per dag. För personer med känslig mage rekommenderas en startdos på 1 kapsel per dag. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller sunda levnadsvanor. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor och inte heller vid bruk av blodförtunnande läkemedel.
Lisätietoa

Eri mikrobien muodostamaa kokonaisuutta kutsutaan mikrobiomiksi ja jokaisessa kehon osassa, mm. ruoansulatuskanavassa, hengityselimissä ja ihossa on oma yksilöllinen mikrobiominsa.

Colonic Plus® Mikrobiomi -ravintolisä sisältää patentoitua ButyOil® butyraattia triglyseridimuodossa (tributyriini) ja B2-vitamiinia mikrobiomin vahvistamisen tueksi, limakalvojen ja ihon hyvinvoinnille sekä suojaamaan soluja hapetusstressiltä.

Butyraatti on lyhytketjuinen rasvahappo, joka on suolistobakteerien aineenvaihduntatuote. Paksusuolen bakteerit valmistavat butyraattia kuiduista ja resistentistä tärkkelyksestä eli hiilihydraatista, jota ruoansulatusentsyymit eivät pysty pilkkomaan ja joka toimii samankaltaisesti kuin vesiliukoiset kuidut.

ButyOil® tributyriini on enteropäällystetty ja luonnollinen butyraatin lähde, joka pilkkoutuu vasta ohut- ja paksusuolessa.

B2-vitamiini eli riboflaviini edistää limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. B2-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 893

Hinta:19.80 €