« Takaisin

Silica Liquid Mint - piigeeli 200 ml

Nestemäinen mintunmakuinen piigeeli muodostaa ruokatorveen ja mahalaukkuun samettisen pinnan. Lisäksi piigeelin sisältämä vesiliukoinen, hajuton ja lievästi emäksinen karmelloosi, muodostaa mahalaukkuun elastisen, luonnollista limakalvoa myötäilevän kalvon.Emäksinen karmelloosi yhdessä piin kanssa, sitoo ruokatorvessa ja mahasuolikanavassa syntyviä haitallisia aineita.

Pii on toiseksi yleisin alkuaine maailmassa ja välttämätöntä myös ihmisille. Piitä on luonnossa kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena.

Annostus:1 ruokalusikallinen (15 ml) 1-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

Ainesosat:

Käänteisosmoosivesi (Pure Water),kolloidinen piidioksidi,karmelloosi (vesiliukoinen mänty-, kuusi- ja pellavakuitu),eteerinen piparminttuöljy (Oleum Menthae piperitae),happamuudensäätöaine (sitruunahappo),säilöntäaineet (kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti).

Silica Liquid Mint Catharis Tonic vaikuttavat aineet: 15 ml. (ruokalusikallinen):

  • piidioksidi 600 mg.
  • vesiliukoiset kuidut 70 mg.
  • eteeriset öljyt 0,2 mg.

Voidaan nautia sellaisenaan tai veteen, mehuun sekoitettuna.Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 324

Hinta:7.90 €