« Takaisin

Ubicaps® Ubikinoli 100 mg +C + Seleeni 40 kaps./Ubicaps® Ubiquinol 100 mg +C + Selen 40 kapslar.

Ubikinoli-C-vitamiini-seleenikapselit

  • Energia-aineenvaihduntaan
  • Solujen suojaksi ja vireydeksi
  • Väsymykseen ja uupumukseen
  • Urheilijoille, ikääntyville, väsyneille
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen ravintolisä

Valmistettu Suomessa

Ainesosat / Ingredienser
Kaneka Ubiquinol™ stabiloitu jauhe P30 (arabikumi, Kaneka UbiquinolTM ubikinoli, dekstriini, L-askorbiinihappo)*, Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Askorbiinihappo*, Seleno-L-metioniini*, Paakkuuntumisenestoaineena mikrokiteinen selluloosa, Pintakäsittelyaineena rasvahappojen magnesiumsuolat *ei-EU
Saattaa sisältää jäämiä soijasta

Kaneka Ubiquinol™ stabiliserat pulver P30 (gummi arabicum, Kaneka UbiquinolTM ubikinol, dextrin, L-askorbinsyra)*, Vegetabiliskt kapselskal hydroxipropylmetylcellulosa, Askorbinsyra*, Seleno-L-metionin*, Klumpförebyggande medel mikrokristallinsk cellulosa, Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror    *ej-EU
Kan innehålla spår av soja

Vuorokausiannos / Dygnsdosen

1 kaps. sisältää / innehåller:

  • Kaneka UbiquinolTM ubikinolia / ubikinol  100 mg
  • Seleeniä / Selen                                           100 µg (182 %)*
  • C-vitamiinia / C-vitamin                               80 mg (100 %)*
  • *100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta / av jämförelsevärdet för dygnsdos

 Annostus / Dosering
1 kapseli päivässä runsaan nesteen kera. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 kapsel med en riklig mängd vätska per dag. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller sunda levnadsvanor.

Pakkaus 40 kaps. / 22 g
Parasta ennen: 08/2026

Fysiologiset vaikutukset

Ubikinoli on ubikinonin aktiivimuoto ja siten nämä molemmat aineet ovat samaa koentsyymi Q10:tä eri muodoissa. Elimistössämme koentsyymi Q10 esiintyy yli 90-prosenttisesti ubikinolina.
Ravintolisänä nautittu ubikinoli vaikuttaa suoraan elimistössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon. Niinpä ubikinoli imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytettävissä.
Ubikinoli on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine ja keskeinen koentsyymi solujen energiatuotantokeskuksissa (mitokondrioissa) tapahtuvassa ATP:n eli adenosiinitrifosfaatin muodostuksessa vaikuttaen suoraan solujen energian tuotantoon.

Erityisesti ikääntyvien kannattaa käyttää ubikinolia, sillä kehon kyky valmistaa ubikinonia ja muuttaa sitä aktiivimuotoon pelkistyneeksi ubikinoliksi heikentyy iän myötä.

Seleeni (Se) on antioksidantti ja keskeinen hivenaine solujen entsyymitoiminnassa erityisesti hapetusstressiltä suojaavan glutationiperoksidaasi-entsyymin osana. Seleeni myös suojaa elimistöä raskasmetallien haitallisilta vaikutuksilta sitomalla myrkyllisiä raskasmetalleja kuten elohopeaa, lyijyä ja kadmiumia.

Seleeni edistää kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, siittiöiden normaalia muodostumista sekä hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Orgaanisessa muodossa selenometioniinina seleeni imeytyy erittäin hyvin.
C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä, auttaa solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Valmisteesta hyötyvät erityisesti ikääntyvät, urheilijat, väsyneet ja toipilaat sekä muut, jotka eivät pysty hyödyntämään ubikinonia esimerkiksi heikentyneen imeytymisen tai vähentyneen entsyymitoiminnan vuoksi.
Vaikutuksen voi huomata vireystason nousuna.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 422

Hinta:38.20 €