« Takaisin

KarpaLact Strong 60 kaps.

Naiselliseen hyvinvointiin

Virtsatietulehdus on yleinen naisia kiusaava riesa. Akuutti virtsatietulehdus tulee aina hoitaa antibiooteilla. Etenkin silloin, kun ongelmia esiintyy toistuvasti, on tärkeää kiinnittää huomiota virtsateiden normaalin hyvinvoinnin tukemiseen.

Ainutlaatuinen karpalouute
KarpaLactin vakioitu Cran-Max® -karpalouute sisältää koko karpalon; mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet. Marjan kaikki luonnolliset aineosat on säilytetty uutteessa ennallaan. Mahan hapot eivät vahingoita ainutlaatuisella Bio-Shield® –menetelmällä suojattua karpalouutetta, vaan sen aktiivisuus säilyy vaikutusalueille asti. Vaikutus on lisäksi pitkäkestoinen; uutteen bioaktiiviset aineosat erittyvät virtsaan jopa 12-15 tunnin ajan kapselin nauttimisen jälkeen.

 Maitohappobakteerit toimivat
KarpaLact Strongin maitohappobakteereja valmistetaan yli 90 vuoden kokemuksella. Niiden turvallisuus ja vaikutukset tunnetaan. Ainutlaatuiset valmistusmenetelmät takaavat myös maitohappobakteerien säilymisen aktiivisina. Karpalouutteen ja mahan hapot eivät heikennä huolella suojattujen maitohappobakteerien tehoa.

Käyttötarkoitus

 • Tueksi naiselliseen hyvinvointiin
 • Pahanhajuisen virtsan aiheuttamiin ongelmiin
 • Tueksi toistuville antibioottikuureille
 • Turvaksi lomamatkojen vaativiin olosuhteisiin

KarpaLact on korkealaatuinen yhdistelmävalmiste naiselliseen hyvinvointiin. Karpalon bioaktiiviset aineosat heikentävät haitallisten E.coli bakteerien tarttumista kasvualustaan. Hyvät maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja ja rajoittavat pahojen bakteerien ja hiivojen kasvutilaa.

Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit siirtyvät helposti myös virtsateihin ja intiimialueille. Peräaukon ja virtsateiden läheisyyden takia suolistobakteerien tasapainon edistäminen lisää nopeasti myös virtsateiden hyvinvointia.

Kenelle

 • Nuorille ja keski-ikäisille naisille
 • Senioreille
 • Raskaanaoleville ja imettäville äideille
 • Sopii myös miehille
 • Paljon matkustaville
 • Aktiivisille uimareille; viileisiin luonnonvesiin ja uimahalliin

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet    1 - 2 kaps.

 • Cran-Max -karpalouutetta (34:1), jossa    500 - 1000 mg
 • - proantosyanidiineja    36 - 72 mg
 • Maitohappobakteereita*     0,5 - 1 mrd. cfu
 • * Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum ja Bifidobacterium longum

Annostusohje 1 kapseli aamuin ja illoin. Nauti kapseli kevyen aterian yhteydessä.
Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Älä kuumenna jauhetta.

Tyytyväisiltä käyttäjiltä saadun palautteen perusteella saavutettua hyvinvointia voi usein pitää yllä 1 kapselin päiväannoksella. Annosta on hyvä lisätä 2 kapseliin olosuhteiden ja tuntemusten ilmenemisen mukaan. Paras vaikutus saavutetaan KarpaLactin säännöllisellä käytöllä.

Käyttörajoitukset KarpaLact voi aiheuttaa oireita karpaloallergikoille. Hyvin rajoitettua ruokavaliota noudattavien verenohennuslääkepotilaiden on hyvä huomioida karpalon vaikutukset verenkiertoon.

KarpaLactin käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia. Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa maitohappobakteereihin. Vatsa rauhoittuu ja ilmavaivat vähenevät yleensä muutamassa päivässä.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), rasvahappojen magnesiumsuolat.

KarpaLact Strong 120 kaps

Gluteeniton laktoositon maidoton soijaton sokeriton

"Vahva karpalouute-maitohappobakteeriyhdistelmä. KarpaLact Strong sisältää kliinisesti tutkittua Cran-Max® -karpalouutetta, jossa on hyödynnetty marjan täydet ominaisuudet - uute sisältää koko karpalon; mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet. Vatsahapot eivät vahingoita ainutlaatuisella Bio-Shield® -menetelmällä suojattua uutetta, joka säilyttää tehonsa ruuansulatuskanavan läpi matkatessaankin ja on löydettävissä virtsasta vielä 12 tunnin kuluttua uutteen nauttimisesta. KarpaLact Strongin huolella valikoidut maitohappobakteerikannat ovat elimistöllemme luonnostaan tuttuja. KarpaLact Strong sopii tilapäiseen tai tarpeen mukaan myös pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön.

Sisältää
Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), rasvahappojen magnesiumsuolat. Ei sisällä laktoosia, maitoproteiinia, gluteenia, hiivaa tai lisättyä sokeria
 
Tranbärsextrakt, kapselskal (gelatin), mikroinkapslat mjölksyrabakteriepulver (potatisstärkelse, mjölksyrabakterieblandning, modifierad majsstärkelse och maltodextrin), magnesiumsalter av fettsyror. Innehåller inte laktos, mjölkprotein, gluten, jäst eller tillsatt socker
Säilytysohje Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.
KarpaLact Strong on valittu Terveystuotekauppiaiden Liiton Vuoden Terveystuotteeksi vuonna 2010.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton, sokeriton. Tuote on vegaaninen, kun nautitaan vain avatun kapselin sisältö.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Pakkauskoko: 60 kaps.

KarpaLact Strong innehåller de bästa ämnena för att stödja kvinnans hälsa i en och samma kapsel. Cran-Max-tranbärsextraktet innehåller tranbärets alla viktiga bioaktiva verksamma ämnen. De goda mjölksyrabakterierna kompletterar vår kropps egna tarmbakterier, vilka i sin tur stjäl utrymme av de dåliga bakterierna. Produkten är lämplig för akuta behov och för längre tids användning.
Användning

Dosering: 1 kapsel morgon och kväll. Dosering under antibiotikakur: Ta 2 kapslar 2 timmar efter antibiotikadosen. Förvaras i rumstemperatur. Doseringen enligt anvisningarna får inte överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig kost.
Innehåll

Dygnsdosen, 1 tablett innehåller: Dygnsdosen (2 kaps.) innehåller: Tranbärsextrakt (Cran-Max® 34:1), 1000 mg varav proantocyanidiner PAC 72 mg, Mjölksyrabakterier 1,0 mrf.cfu

Ingredienser: Tranbärsextrakt, kapselskal gelatin, mikrokapslat mjölksyrabakteriepulver (potatisstärkelse, klumpförebyggande medel kiseldioxid, mjölksyrabakterieblandning, modifierad majsstärkelse och maltodextrin), emulgeringsmedel magnesiumsalter av fettsyror.

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Terveysväittämät / Kliininen näyttö
Karpalo on virtsateiden ystävä

Karpalo on perinteisesti käytetty apu naiselliseen hyvinvointiin. Tutkimusten mukaan karpalon sisältämät proantosyanidiinit vähentävät haitallisen E.coli bakteerin tarttumista kasvualustaan (1,2). Karpaloita nautittaessa em. yhdisteet erittyvät virtsaan, jonka mukana ne huuhtoutuvat kohdealueille, virtsarakon ja virtsateiden limakalvoille.
Valikoidut maitohappobakteerit

Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit vaikuttavat merkittävästi intiimialueiden hyvinvointiin. Hiivojen suuri määrä suolistossa voi johtaa hiivojen lisääntymiseen myös intiimialueilla.
KarpaLactin valikoidut maitohappobakteerikannat ovat elimistöllemme luonnostaan tuttuja ja sitoutuvat siksi hyvin suoliston eri kohtiin. Tuotekohtaisissa tutkimuksissa on selvitetty näiden kantojen vaikutusta pahojen bakteerien ja mm. Candida -hiivojen kasvuun (3), vatsan toimintaan (4,5) sekä mm. B-vitamiinien ja useiden yleistä vastustuskykyä vahvistavien yhdisteiden tuottoon (6,7).
KarpaLact ja antibiootit

Maitohappobakteerien merkitys ja tarve korostuvat antibioottikuurien jälkeen. Vahva antibioottikuuri ei nujerra ainoastaan taudinaiheuttajabakteereita. Ne tuhoavat usein myös ruuansulatuskanavan hyviä bakteereja, jotka ovat normaalisti tärkeä osa kehomme vastustuskykyä.

Pahojen bakteerien on helppo vallata itselleen elintilaa silloin, kun vastustuskyky on tilapäisesti alentunut. Virtsateiden hyvinvointi onkin usein koetuksella toistuvien antibioottikuurien jälkeen. Monesti myös ulkomaanmatkoilla kohdattavat vieraat bakteerikannat horjuttavat suolistobakteerien normaalia tasapainoa. Hyviä maitohappobakteereja vahvistamalla voidaan kuitenkin hillitä vieraiden ja haitallisten bakteerien riehaantumista.
Tutkimusviitteitä

1. Howell AB et al. JAMA, 2002; 287: 3082-3
2. Lowe FC, Fagelman E. Urology 2001; 57: 407-13
3. Elmer GW et al. 1996; JAMA. 275(11):870-6.
4. In-House Clinical Study (Kobe University and associated hospitals).
5. Honma N et al. New Medicines and Clinics. 1987; 36(1):75
6. Honma N. New Medicines and Clinics. 1986; 35(12):2687-95
7. Ohno H et al. Biol Pharm Bull. 2005; 28(8):1462-6.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 835

Hinta:29.60 €