« Takaisin

Omega7 Skin- ihon hyvinvointiin/Omega7 Hud för hudens välbefinnande

MONIPUOLINEN UUTUUS IHOLLE – OMEGA 7 SKIN

Omega7 Skin -kapseleiden mustaherukansiemenöljyn sekä tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta eristetyn öljyn yhdistelmä sisältää runsaasti hyvinvoivan ja terveen ihon tarvitsemia välttämättömiä rasvahappoja.
Öljyä on täydennetty beetakaroteenilla, josta muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia ja tukee myös normaalia vastustuskykyä. Marjansiemenöljyjen luontaisesti runsaasti sisältämä E-vitamiini suojaa ihoa hapettumisstressiltä antioksidanttisten ominaisuuksiensa avulla.
Sisäisesti ravittu iho tuntuu ja myös näyttää hyvältä.

Käyttötarkoitus

 • Kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle
 • Ongelmaiholle
 • Ikääntyvälle iholle
 • Ravinnon täydentämiseen raskauden ja imetyksen aikana
 • Välttämättömien omega-3- ja omega-6-rasvahappojen lähteeksi koko elimistölle
 • Vegaaneille

Kenelle

 • Kaikille, jotka haluavat erityisesti huolehtia rasvahappotasapainostaan ja ihostaan
 • Raskaana oleville ja imettäville äideille
 • Kasvissyöjille, vegaaneille, kala-allergikoille

Pakkauskoko: 60 ja 150 kaps.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet    2 - 4 kaps.

 • Rasvaa    1,0 - 2,0 g
 • Tyydyttyneitä rasvahappoja     105 - 210 mg
 • Kerta- ja monityydyttymättömiä rh., josta     850 - 1700 mg
 • palmitoleiinihappoa (omega-7)     56 - 112 mg
 • linolihappoa (omega-6)     380 - 760 mg
 • gammalinoleenihappoa (omega-6)     102 - 204 mg
 • alfalinoleenihappoa (omega-3)     135 - 270 mg
 • stearidonihappoa (omega-3)     18 - 36 mg
 • E-vitamiinia (alfatokoferoli)     4 - 8 mg*
 • Beetakaroteenia, josta     0,8 - 1,6 mg
 • elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia     0,13 - 0,26 mg**
 • * 33 - 67 % päivän saantisuosituksesta ** 16 - 33 % päivän saantisuosituksesta

Annostusohje Ensimmäisen kuukauden ajan; 2 kapselia 2 kertaa päivässä
Aloitusjakson jälkeen; 2 kapselia päivässä.
Nauti kapselit kevyen aterian yhteydessä.
Öljyn voi halutessa nauttia ilman kapselinkuoria.

Annostus lapsille: yli 6 kk lapsille 2 kaps. sisältöä vastaava öljymäärä. Annetaan vain avatun kapselin sisältö.
Annostusta voi vähentää tai lisätä olosuhteiden ja ihon hyvinvoinnin mukaan. Paras vaikutus saavutetaan tuotteen säännöllisellä käytöllä.

Doseringsanvisningar För den första månaden; 2 kapslar 2 gånger om dagen Efter den inledande perioden; 2 kapslar per dag. Njut av kapslarna med en lätt måltid. Oljan kan konsumeras utan kapselskalen om så önskas.

Dosering för barn: 2 kapslar för barn över 6 månader. mängden olja som motsvarar innehållet. Endast innehållet i den öppnade kapseln ges. Doseringen kan minskas eller ökas beroende på tillstånden och hudens välbefinnande. Den bästa effekten uppnås med regelbunden användning av produkten.

Sopii raskaana oleville ja imettäville äideille.

Lämplig för gravida och ammande mödrar.

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Överskrid inte den rekommenderade dosen. Ej inom räckhåll för barn. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Käyttörajoitukset Mustaherukansiemen- ja tyrninsiemenöljyn käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia.
Herkkävatsaiset saattavat reagoida käytön alussa reiluun öljyannokseen. Vatsa tottuu öljyyn, kun päiväannos nautitaan 2-3 erässä ruokailun yhteydessä.

Tuotteen ainesosat ja säilytys Mustaherukansiemenöljy sekä tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta eristetty öljy (72 %), kapselin kuori (muunnettu maissitärkkelys, stabilointiaine glyseroli, hyytelöimisaine karrageeni,happamuudensäätöaine dinatriumfosfaatti), hapettumisenestoaineet (D-alfa-tokoferoli ja rosmariiniuute), beetakaroteeni (0,06 %).

Svartvinbärsfröolja och olja utvunnen från havtornsfrön och mjuka delar (72%), kapselskal (modifierad majsstärkelse, stabilisator glycerol, gelningsmedel karragenan, surhetsreglerande dinatriumfosfat), antioxidanter (D-alfa-tokoferol och rosmarinextrakt), betakaroten (0,06%).

Säilytysohje Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Ei sisällä gluteenia, hiivaa, laktoosia, eläinperäisiä ainesosia eikä väriaineita.

Säilytä tuote huoneenlämmössä ja valolta suojassa.

Tuotteen vegaanisuus Tuote on 100 % vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Terveysväittämät
Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini
ylläpitää ihon hyvinvointia
tukee normaalia vastustuskykyä
Luonnollinen E-vitamiini suojaa
ihon sekä elimistömme kaikkia soluja hapettumisstressiltä.

Kliininen näyttö
Useita suomalaisia tuotekohtaisia tutkimuksia
Turun yliopisto on tutkinut Omega7 Skin -kapseleiden sisältämien BC634-mustaherukkaöljyn ja SBA24-tyrniöljyn vaikutuksia useissa tutkimuksissa. Tuloksia vakioitujen marjaöljyjen koostumuksista, turvallisuudesta ja vaikutuksista on julkaistu kansainvälisissä ravitsemustieteen julkaisuissa. Turun yliopiston ja Aromtech Oy:n tekemät kliiniset tutkimukset ovat löydettävissä PubMed-tietokannasta.

Erityistä tässä tuotteessa
HYVIÄ VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ OMEGA-3 JA -6-RASVAHAPPOJA
Omega7 Skin sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa GLA:a (omega-6). Itseasiassa enemmän kuin mikään ulkomainen jättihelokkiöljy. Mustaherukkaöljyssä ja tyrniöljyssä on välttämättömiä omega-3 ja -6-rasvahappoja ravitsemussuositusten mukaisessa suhteessa (1:4). Ne sisältävät myös öljyhappoa (omega-9) ja muualla luonnossa harvinaista stearidonihappoa (omega-3).
VAHVOJA ANTIOKSIDANTTEJA
Mustaherukansiemenöljyn ja tyrninsiemenöljyn luonnostaan sisältämät runsaat E-vitamiinit (useat eri tokoferolit ja tokotrienolit) ovat vahvoja antioksidantteja. Ne suojaavat itse öljyä, mutta öljyn nauttimisen myötä E-vitamiini edistää myös elimistömme kaikkien solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
HELLÄVARAINEN VALMISTUS SÄILYTTÄÄ ÖLJYJEN OMINAISUUDET
Mustaherukan ja tyrnin siemenet sisältävät ainutlaatuista öljyä. Niiden hyödyntäminen kokonaisia marjoja syömällä on haasteellista, koska pienet siemenet kulkeutuvat helposti hajoamattomina ruoansulatuskanavan läpi. Siementen pureskelu parantaa öljyn saatavuutta, joskin öljy on edelleen tiiviisti kiinni siemenen rakenteissa. Parhaan hyödyn siementen sisältämistä öljyistä saa nauttimalla valmiiksi eristettyä öljyä.
Vakioidut BC634-mustaherukansiemenöljy ja SBA24-kaksoistyrniöljy valmistetaan hiilidioksidiuutolla Torniossa. Hiilidioksidiuutto on ylivoimainen luonnon bioaktiivisten aineosien eristysmenetelmä. Hiilidioksidi suojaa arvokkaita rasvahappoja ja antioksidantteja hapettumiselta. Öljy valmistetaan ympäristöystävällisesti ilman kemiallisia liuottimia ja korkeita lämpötiloja.
BC634-herukkaöljyä ja SBA24-tyrniöljyä on täydennetty luonnollisella beetakaroteenilla. Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia. Kostea ja kimmoisa hyvinvoiva iho tuntuu hyvältä sekä näyttää nuorekkaalta.

Tuote: 602

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
60 kaps18.90 €
150 kaps42.90 €