« Takaisin

Nolla Hand Sanizer Foam 100 ml. Käsidesivaahto

Tehon takaa Nolla™ Silver Polymer Technology
Alkoholiton käsidesivaahtomme pohjautuu suomalaiskeksintöön

Nolla ensin! Ilolla esittelemme Nolla Käsidesivaahdon, alkoholittoman, täysin uudenlaisen käsidesin. Se on tuoksuton ja hajusteeton. Äärimmäisen hellävarainen eikä se kuivata ihoa.  Silti se kukistaa tutkitusti haitallisia bakteereita ja viruksia, muun muassa koronavirukset (EN 14476). Käsidesivaahtomme sopii myös erityisen herkkäihoisille ja toistuvaan käyttöön.

Nolla Käsidesivaahdolla on Iho-, Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Kokeile itse ja kerro meille mitä pidät!

Kaikkien Nolla™ -tuotteiden ytimessä on suomalainen, patentoitu keksintö Nolla™  Silver Polymer Technology, jonka idea syntyi jo vuonna 1997.

Nolla™  Silver Polymer Technology on Nollan ylpeys. Ensimmäinen uusi, ihokosketukseen sopiva biosidimolekyyli eli siis muun muassa bakteereita ja viruksia tappava tehoaine Euroopassa vuosikymmeniin. Nolla™  Silver Polymer Technology tepsii muun muassa Maailman terveysjärjestö WHO:n listaamiin viiteen haitallisimpaan superbakteeriin.

Nolla™  Silver Polymer Technology -ihmeaine valmistetaan Helsingin Viikissä. Sillä on Avainlippu tunnuksena suomalaisesta työstä. Iloisia terveisiä teknologiatiimimme Jani-Markukselta ja Fernandolta.

Täältä pesee, taudinaiheuttajat!

#nolla

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 453

Hinta:9.60 €