« Takaisin

Telos95® Viiniköynnös kapselit + oliivinlehtiuute + E-vitamiini/ Telos95® Vine kapslar + olivbladsextrakt + vitamin E

Sisältää ainutlaatuista, kliinisesti tutkittua Telos95® -polyfenoliuutetta viiniköynnöksestä ja oliivinlehdistä + luonnon E-vitamiinia

Anti aging -ravintolisä joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja vegaaninen ravintolisä

Valmistettu Suomessa

Ainesosat / Ingredienser
Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi, Kasviperäinen kapselinkuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Telos95® viiniköynnös-oliivinlehtiuute (vähintään 9,5 % polyfenoleja)*, D-alfatokoferyylisukkinaatti soijasta*, Väri klorofylli (kapselin kuori)    *ei-EU

 Klumpförebyggande medel mikrokristallinsk cellulosa och kiseldioxid, Vegetabiliskt kapselskal hydroxipropylmetylcellulosa, Telos95® vinranka-olivbladextrakt (minst 9,5 % polyfenoler)*, D-alfatokoferylsuccinat av soja*, Färg klorofyll (kapselskalet)   *ej-EU
Vuorokausiannos / Dygnsdosen

1 kaps. sisältää / innehåller:

  • Telos95® viiniköynnös-oliivinlehtiuutetta /
  • Telos95® vinranka-olivbladextrakt   95 mg
  •  E-vitamiinia / E-vitamin                    8 mg*
  • *67 %vuorokautisen saannin vertailuarvosta / av jämförelsevärdet för dygnsdos

Annostus / Dosering

1 kapseli päivässä aikuisille. Yli 55-vuotiailla annostus voidaan nostaa 2 kapseliin päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 kapsel per dag för vuxna. För personer över 55 år kan dosen ökas till 2 kapslar per dag. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller sunda levnadsvanor.

Pakkaus 30 kaps. / 12 g
Parasta ennen: 08/2026

 Fysiologiset vaikutukset

Telos95® on kliinisesti tutkittu kasviperäinen polyfenoliseos, joka sisältää viiniköynnöksestä ja oliivinlehdistä eristettyjä aktiivisia yhdisteitä.

Telomeerit ovat kromosomien päitä suojaavia rakenteita, kuin kengännauhan päissä olevat muovivahvikkeet, jotka estävät nauhojen rispaantumista. Telomeerien pituus vaihtelee yksilöiden välillä ja yksilössä eri elinten, solutyyppien ja kromosomien välillä. Kromosomi on solun osa, joka sisältää ihmisen perintötekijät eli geenit. Tavallisessa solussa kromosomeja on 46 kappaletta, jokaista kaksi kappaletta eli kromosomeja on 23 paria, toinen äidiltä ja toinen isältä.

Solun jakautuessa pieni osa kromosomin päästä tuhoutuu ja jos telomeerejä ei olisi, tuhoutuisi geneettistä informaatiota. Telomeeri suojaakin kromosomia ja lyhenee itse jokaisen solunjakautumisen yhteydessä.

Kehon kyky tuottaa keskeistä telomeraasi-entsyymiä hidastuu ikääntyessämme. Telomeraasi-entsyymi uudistaa telomeerejä erityisesti niissä soluissa, joiden kuuluukin jakautua usein. Tällaisia soluja ovat mm. iho-, suolisto- ja immuniteettisolut.

Telomeereillä on merkittävä rooli ikääntymisprosessissa ja niiden pituus onkin erittäin tärkeä hyvän terveyden kannalta. Telomeerit pitävät kromosomimme ehjinä ja toiminnassa solujen lisääntymiseksi, mikä on terveen ikääntymisen avain. Lyhyet telomeerit heikentävät terveiden solujen kykyä jakautua kunnolla.

Telomeerejä suojaavat mm. säännöllinen liikunta, riittävä lepo, stressin hallinta sekä terveellinen ruokavalio, jota voidaan täydentää ravintolisällä.

Vitacell® Telomere -ravintolisä sisältää Telos95®-polyfenoliuutteen lisäksi luonnollista E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 497

Hinta:30.60 €