« Takaisin

Solgar® NAC (N-Asetyyli L-Kysteiini) 600 mg 60 kaps/ Solgar® NAC (N-Acetyl L-Cystein) 600 mg 60 kapslar

NAC 600 mg

Aminohappovalmiste/Aminosyraprodukt

Ravintolisä/Kosttilskott 60 kaps – 01260; nettopaino/nettovikt 46 g

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Dosering: 1 kapsel dagligen med måltid. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig kost och sunda levnadsvanor.

Ainesosat (1 kapseli) / Ingredienser (1 kapsel)

N-asetyylikysteiini (vapaa muoto) / N-acetyl-cystein (fri form) 600 mg

Kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) / Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), Paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat) / Klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

Parasta ennen loppua ja eränumero: purkin kaulassa korkin alapuolella / Bäst före utgången av och batchnummer: nedanför locket på glasburken.

Valmistaja/Tillverkare: Solgar, Inc., Leonia, N.J., USA

Markkinoija/Marknadsförare: Nordic Premium Finland Oy, Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo

Kuvaus

Solgar® NAC 600 mg on korkealaatuinen aminohappovalmiste, joka sisältää N-asetyylikysteiiniä.

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, neurotransmittereille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

L-kysteiini on rikkipitoinen aminohappo, jota keho käyttää mm. kynsien ja ihon keratiinin muodostukseen sekä maksan detoksifikaatiolle tärkeän glutationin tuotannossa.

Solgar®NAC 600 mg annostus on 1 kapseli päivässä aterioiden välillä. Imeytymisen tehostamiseksi on suositeltavaa nauttia C-vitamiinia ravintolisänä. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille eikä lapsille.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:
*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 51

Hinta:38.50 €