« Takaisin

Superpeptaasi 120.000 PC/ Superpeptase 120 000 PC 80 caps.

Ravintolisä/Kosttillskott
Entsyymiyhdistelmä kapseleina/Enzymkombination i kapslar

Kapselit sisältävät proteolyyttistä peptidaasiyhdistelmää Japanista, joka on alunperin serrapeptaasin kotimaa. Myös tällä entsyymiyhdistelmällä on serrapeptaasin kaltainen toimintamekanismi.
Kapslarna innehåller en proteolytisk peptidasförening från Japan, ursprungslandet för serrapeptas. Denna enzymkombination har också en serrapeptasliknande verkningsmekanism.

Ainesosat: Peptidaasientsyymiyhdistelmä (proteaasit) (Japani), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.
Ingredienser: Peptidase Enzyme Combination (Proteaser) (Japan), Fyllmedel: Mikrokristallin cellulosa, Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa.

Annostus: 1 kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera vähintään puoli tuntia ennen ateriaa tai vähintään tunti aterian jälkeen. Kapselia ei saa avata.
Dosering: 1 kapsel per dag; sväljs hel med vatten minst en halvtimme före måltid eller minst en timme efter måltid. Öppna inte kapseln.

Vaikuttavat aineet/ 1 kaps: Peptidaasit 120.000 PC*, *PC = peptidaasien/proteaasien aktiivisuuden yksikkö.
Aktiva ingredienser/1 kapsel: Peptidaser 120 000 PC*, *PC = aktivitetsenhet för peptidaser/proteaser.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Överskrid inte dosen. Förvara utom räckhåll för barn.

SUPERPEPTAASI 120.000 PC - PROTEOLYYTTINEN PEPTIDAASIVALMISTE


Superpeptaasi 120.000 PC on peptidaasiyhdistelmä, jolla on proteolyyttinen, serrapeptaasin kaltainen toimintamekanismi.

Peptidaasit (jotka kuuluvat proteaaseihin) ovat proteiineja pilkkovia entsyymejä, joita on useita erilaisia. Proteiineja pilkkovaa entsyymiä kutsutaan proteolyyttiseksi entsyymiksi.

Superpeptaasi 120.000 PC -peptidaasiyhdistelmään on valittu kaksi peptidaasia, joilla saavutetaan samankaltainen proteolyyttinen toimintamekanismi kuin serratiopeptidaasilla.

‍SUPERPEPTAASIN VALMISTUS

Superpeptaasi 120.000 PC eroaa serrapeptaasista valmistustapansa kautta. Superpeptaasin peptidaasit on valmistettu Aspergillus melleus- ja Aspergillus oryzae-fermentoinnilla, kun taas serrapeptaasin peptidaasi (serratiopeptidaasi) on valmistettu Serratia marcescens E15-fermentoinnilla.

Molemmat kuuluvat peptidaaseihin (proteaaseihin) ja ovat siis proteolyyttisiä entsyymejä.

Me Natura Medialla valmistamme Superpeptaasi 120.000 PC-kapselit omassa tuotantolaitoksessamme Raisiossa. Raaka-aineena käyttämämme peptidaasiyhdistelmän hankimme korkeita kriteerejä noudattaen Japanista, josta myös serratiopeptidaasi on alunperin lähtöisin.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 11

Hinta:24.50 €35.00 €