« Takaisin

Solgar® L-Lysiini 1000 mg 100 tabl./Solgar® L-Lysine 1000 mg 100 tabl.

L-LYSIINI / L-LYSIN 1000 mg

Aminohappovalmiste/Aminosyraprodukt

Ravintolisä/Kosttillskott 100 tabl

Annostus: 1 tabletti päivässä aterioiden välillä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Dosering: 1 tablett dagligen mellan måltider. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig kost och sunda levnadsvanor.

Ainesosat (1 tabletti) / Ingredienser (1 tablett)

L-Lysiini (hydrokloridi ja vapaa muoto) / L-Lysin (hydroklorid och fri form) 1000 mg

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa) / Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), Paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat) / Klumpförebyggandemedel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror),

Pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, kasvisglyseroli [rapsiöljy, palmunydinöljy, kookosöljy]) / Ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, hydroksipropylcellulosa, växtglycerol [rapsolja, palmkärnolja, kokosolja])

Parasta ennen loppua ja eränumero: purkin kaulassa korkin alapuolella / Bäst före utgången av och batchnummer: nedanför locket på glasburken.

Valmistaja/Tillverkare: Solgar Vitamins and Herb, Leonia, NJ, USA

Markkinoija/Marknadsförare: Nordic Premium Finland Oy, Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo

Tuotetiedot

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, neurotransmittereille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

L-lysiini on välttämätön aminohappo, jota löytyy mm. lihaskudoksesta. Se on myös suosittu ravintolisä tukemaan hyvinvointia vuodenaikojen vaihtuessa. Terveellisen ja tasapainoisen ruokavalio tarjoaa tarvitsemamme aminohapot ja ravintolisä täydentää ja ylläpitää L-Lysiinin saantia ja tasoja kehossa.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:
*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.Ei lasten ulottuville.

Vegaaninen, Kosher

Gluteeniton, soijaton, vehnätön, hiivaton

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 56

Hinta:27.70 €