« Takaisin

Vitatabs D-Caps 50 ug 200 kaps.


D3-vitamiinitabletit

  • Vastustuskykyyn, luustolle ja hampaille
  • Pienikokoinen ja helposti nieltävä tabletti
  • Sisältää D3-vitamiinia 50 µg
  • Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä
  • Valmistettu Suomessa

Ainesosat / Ingredienser

Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja dikalsiumdifosfaatti, Maissitärkkelys, Kolekalsiferoli (ei-EU), Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Klumpförebyggande medel mikrokristallinsk cellulosa och dikalciumfosfat, Majsstärkelse, Kolekalciferol (ej-EU), Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror

Vuorokausiannos / Dygnsdosen

1 tabl. sisältää / innehåller:
D3-vitamiinia / D3-vitamin 50 µg*
*1000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta /  av jämförelsevärdet för dygnsdos

Annostus / Dosering

1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 tablett per dag. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig  och balanserad kost eller sunda levnadsvanor.

Pakkaus 300 tabl. / 90 g
Parasta ennen: 09/2024

Fysiologiset vaikutukset

  • D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä ja on tärkeä luustolle, hampaille, lihaksille, mielialalle ja hormonitoiminnalle. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä ja ylläpitää kalsiumtasapainoa. 

  • D-vitamiinilisää suositellaan ympäri vuoden Suomessa erityisesti lapsille, nuorille, ikääntyville ja raskaana oleville. Lähes kaikille suositellaan D-vitamiinia ravintolisänä etenkin pimeään vuodenaikaan (loka-maaliskuun ajan).

Loppunut

Tuote: 684

Hinta:15.00 €