« Takaisin

Monilac HELLÄ 60 kaps

MONILAC HELLÄ – 10 miljardia maitohappobakteeria yhdessä kapselissa!

Ainesosat: Psylliumjauhe, maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium breve BR03, Lactobacillus plantarum LP01), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Vaikuttavat aineet: /1 kaps.

  • Bifidobacterium breve BR03.......CFU 5x10^9
  • Lactobacillus plantarum LP01....CFU 5x10^9
  • Psyllium......................................200 mg

1 kapseli sisältää 10 miljardia maitohappobakteeria.
*% Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainakin joka kymmenes suomalainen kärsii toiminnallisista vatsavaivoista, joihin ei löydy diagnoosia, eli jotka eivät ole sairauden aiheuttamia. Oireita voi jossain määrin helpottaa ruokavaliolla ja muilla elintavoilla.

Suolistossa luonnostaan olevien hyödyllisten mikrobien tasapainolla ja aktiivisella toiminnalla on todettu olevan laaja vaikutus koko kehon normaalissa toiminnassa.

MONILAC HELLÄ on erityisen sopiva herkälle ja helposti ärtyvälle suolistolle koska se

ei sisällä FODMAP-hiilihydraatteja
se sisältää tutkitun kahden maitohappobakteerikannan yhdistelmän (Bifidobacterium breve BR03 ja Lactobacillus plantarum LP01), joka on erityisen hyödyllinen herkälle suolistolle
se sisältää lisäksi puhdasta psylliumkuitua (200 mg/ kaps.), joka täydentää herkälle suolistolle soveltuvaa koostumusta. Tuote ei sisällä maitohappobakteerien ja psylliumkuidun lisäksi mitään muuta.
    ‍

MONILAC  HELLÄ ei sisällä mitään täyteaineita, eikä allergeeneja kuten gluteenia, viljoja, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa tai pähkinää. Se ei sisällä myöskään säilöntä- tai väriaineita. Tuote on pakattu kasviperäisiin kapseleihin.


1 MONILAC HELLÄ-kapseli päivässä riittää täydentämään herkälle suolistolle soveltuvaa ruokavaliota. Pakkaus sisältää siis tehokkaan päiväannoksen n. kahden kuukauden ajalle.

60 kaps

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 880

Hinta:17.80 €