« Takaisin

Monilac Multi 100 kaps./kapslar.

Ravintolisä /Kosttillskott
Maitohappobakteerivalmiste/ Mjölksyrabakteriepreparat

Tutkitusti yhteensopiva yhdistelmä viittä eri maitohappobakteerikantaa, jotka tukevat toistensa toimintaa. 15 miljardia maitohappobakteeria kahdessa kapselissa.

Sisältää L-glutamiinia ja biotiinia, joka edistää limakalvojen pysymistä normaaleina. Ei maitoa eikä maidon ainesosia (ml. laktoosi). Ei vehnän, ohran, kauran eikä rukiin ainesosia (ml. gluteeni). Ei hiivaa. Ei kananmunan ainesosia. Ei soijaa. Ei pähkinää. Ei säilöntäaineita. Ei väriaineita.

Undersökt kombination av fem kompatibla mjölksyrabakterier, vilka stöder varandras funktion. 15 miljarder mjölksyrabakterier i två kapslar. Innehåller L-glutamin och biotin som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor. Ej mjölk eller beståndsdelar av mjölk (inkl. laktos). Ej beståndsdelar av vete, korn, havre eller råg (inkl. gluten). Ej jäst. Ei beståndsdelar av ägg. Ej soja. Ej nötter. Ej konserveringsmedel. Ej färgämnen.
S
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä alle 25 °C. Pidä pakkaus tiiviisti suljettuna.

Kosttillskott är inget alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil. Doseringen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn.Förvaras vid högst 25 °C. Tillslut förpackningen väl. Fuktkänsligt.

Suolistossa luonnostaan olevien hyödyllisten mikrobien tasapainolla ja aktiivisella toiminnalla on laaja vaikutus koko kehon normaaliin toimintaan ja hyvinvointiin, esimerkiksi vastustuskykyyn, hermostoon ja aivoihin. Suolistomikrobit pilkkovat ravinnosta saatavia proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja kehon käyttöön.

MONILAC MULTI-kapselit sisältävät yhdistelmän viittä eri maitohappobakteerikantaa, jotka ovat tutkitusti yhteensopivia ja tukevat toistensa toimintaa

  • (Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01,
  • Lactobacillus plantarum LP01,
  • Lactobacillus plantarum LP02,
  • Lactobacillus rhamnosus LR04 ja
  • Lactobacillus rhamnosus LR05),
  • sekä L-glutamiinia ja biotiinia, joka edistää limakalvojen pysymistä normaaleina.

MONILAC MULTI-kapselit soveltuvat jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Kapselin voi halutessaan myös avata ja sekoittaa viileään juomaan tai ruokaan. Yhdestä MONILAC MULTI-pakkauksesta riittää reilusti päiväannoksia myös matkustettaessa. Annostusta voi säädellä ottamalla yksi tai kaksi kapselia päivässä. Kahdessa MONILAC MULTI-kapselissa on huikeat 15 miljardia elävää maitohappobakteeria! MONILAC MULTI-kapseleita voi myös käyttää kuurina tarpeen mukaan.

1-2 MONILAC MULTI- kapselia riittää huolehtimaan hyödyllisen maitohappobakteerikombinaation saannista päivittäin. Pakkaus sisältää siis päiväannoksen 100-50 päivän ajalle annostuksesta riippuen.

100 kaps/ En kapsel

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 853

Hinta:22.30 €24.40 €