« Takaisin

Monilac Multi 100 kaps.

MONILAC MULTI – 15 miljardia maitohappobakteeria kahdessa kapselissa!

Ainesosat: L-glutamiini, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01, Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus plantarum LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04, Lactobacillus rhamnosus LR05), paakkuuntumisenestoaineet (piioksdi ja rasvahappojen magnesiumsuolat), d-biotiini.

Vaikuttavat aineet: /1-2 kaps.

  • Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01.....CFU 2,5x10^9
  • Lactobacillus plantarum LP01.....CFU 1,25x10^9
  • Lactobacillus plantarum LP02.....CFU 1,25x10^9
  • Lactobacillus rhamnosus LR04.....CFU 1,25x10^9
  • Lactobacillus rhamnosus LR05.....CFU 1,25x10^9
  • L-glutamiini.....500-1000 mg
  • Biotiini......50-100 μg (100-200%*)


Yhteensä 7,5 (1 kaps.) - 15 (2 kaps.) miljardia elävää maitohappobakteeria.
*% Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Suolistossa luonnostaan olevien hyödyllisten mikrobien tasapainolla ja aktiivisella toiminnalla on laaja vaikutus koko kehon normaaliin toimintaan ja hyvinvointiin, esimerkiksi vastustuskykyyn, hermostoon ja aivoihin. Suolistomikrobit pilkkovat ravinnosta saatavia proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja kehon käyttöön. Monet mikrobit myös valmistavat keholle välttämättömiä yhdisteitä, kuten vitamiineja ja tulehdusta estäviä yhdisteitä immuunijärjestelmän käyttöön.

MONILAC MULTI-kapselit sisältävät yhdistelmän viittä eri maitohappobakteerikantaa, jotka ovat tutkitusti yhteensopivia ja tukevat toistensa toimintaa (Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01, Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus plantarum LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04 ja Lactobacillus rhamnosus LR05), sekä L-glutamiinia ja biotiinia, joka edistää limakalvojen pysymistä normaaleina.

MONILAC MULTI-kapselit soveltuvat jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Kapselin voi halutessaan myös avata ja sekoittaa viileään juomaan tai ruokaan. Yhdestä MONILAC MULTI-pakkauksesta riittää reilusti päiväannoksia myös matkustettaessa. Annostusta voi säädellä ottamalla yksi tai kaksi kapselia päivässä. Kahdessa MONILAC MULTI-kapselissa on huikeat 15 miljardia elävää maitohappobakteeria! MONILAC MULTI-kapseleita voi myös käyttää kuurina tarpeen mukaan.

MONILAC MULTI-kapselit eivät sisällä allergeeneja kuten gluteenia, viljoja, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa tai pähkinää. Ne eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita. Tuote on pakattu kasviperäisiin kapseleihin ja vaikuttavien aineiden lisäksi ne sisältävät pienen määrän piidioksidia ja rasvahappojen magnesiumsuoloja (yht. 7mg/kaps), jotka takaavat vaikuttavien aineiden oikean pitoisuuden jokaisessa kapselissa.

1-2 MONILAC MULTI- kapselia riittää huolehtimaan hyödyllisen maitohappobakteerikombinaation saannista päivittäin. Pakkaus sisältää siis päiväannoksen 100-50 päivän ajalle annostuksesta riippuen.

100 kaps

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 853

Hinta:22.30 €24.40 €