« Takaisin

Bio-Magnesium 200 mg 150 + 30 tabl

Lihasten normaalille toiminnalle

Sisältää kolmea eri magnesiumsuolaa, joka tekee valmisteesta nopeasti liukenevan ja hyvin imeytyvän
  • Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa
  • Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Lisäksi edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaalina

Valmistettu GMP-laatuvaatimusten mukaisesti

Pakkauskoot:

60 tabl 150 ta

Suositeltava vuorokausiannos      sisältää magnesiumia:                                       

  • 1 tabletti     200 mg     (53%)*
  • 2 tablettia     400 mg     (107%)*

* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus:
1-2 tablettia päivässä. Iltaisin suositellaan otettavaksi
1 tabletti ennen nukkumaan menoa, joko vesilasilliseen
liuotettuna tai runsaan veden kera. Sopii vegaaneille.

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä ja pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat:
Magnesiumkarbonaatti, magnesiumhydroksidi,
magnesiumasetaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (dikalsiumfosfaatti), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kiinteyttämisaine (piidioksidi).

60/150 tabl. paino 61/153 g

Miksi valita Bio-Magnesium™?

Magnesiumin lähteitä ovat mm. vihannekset, pähkinät ja siemenet. Ihmiset, jotka eivät käytä säännöllisesti tämän tyyppisiä ruokia, voivat hyötyä Bio-Magnesium™:in käytöstä. Bio-Magnesium™:illa on korkea biologinen hyötyosuus ja se koostuu kolmesta eri magnesiumsuolasta. Jokainen Bio-Magnesium™-tabletti sisältää 200 mg magnesiumia.
Mitä magnesium on?

Magnesium on elintärkeä, neljänneksi tavallisin kivennäisaine kehossamme. Magnesiumia on kaikissa elimistömme soluissa ja 98 % siitä on itse solun sisällä. Aikuisen keho sisältää noin 24 grammaa magnesiumia. Noin 25 % tästä on lihaskudoksessa ja 60 % luissa muiden hivenaineiden kuten kalsiumin ja fosforin ohella. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja.
Miten magnesium toimii?

Magnesium on monipuolinen kivennäisaine, jolla on useita tärkeitä tehtäviä kehossa. Se osallistuu yli 300:n entsymaattiseen reaktioon. Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, lihasten ja hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja sekä elektrolyyttitasapainoa. Lisäksi se edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaalina. Magnesium osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Magnesiumtasoja alentavia tekijöitä
Jotkut henkilöt saavat magnesiumia riittämättömästi johtuen esimerkiksi liiasta prosessoitujen valmisruokien käytöstä tai puutteellisesta ruokavaliosta ja magnesiumia kuluttavasta elämäntyylistä. Kehon magnesiumvarastoja vähentävät myös:

  • alkoholin käyttö
  • voimakas fyysinen harjoittelu
  • stressi

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 853

Hinta:19.50 €