« Takaisin

Solgar® Betaiinihydrokloridi + pepsiini / Betainhydrochlorid + Pepsin 100 tabl

Betaiinivalmiste / Betainprodukt

Ravintolisä / Kosttillskott 100 tabl – 13070; nettopaino/nettovikt 52 g

Annostus: 1 tabletti päivässä aterialla runsaan nestemäärän kera. Annostusta ei saa ylittää. Säilytys huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.
Dosering: 1 tablett dagligen i samband med måltid och med rikligt med vätska. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig kost och sunda levnadsvanor. Rekommenderas inte för gravida.

Ainesosat (1 tabletti) / Ingredienser (1 tablett)

  • Betaiinihydrokloridi / Betainhydroklorid 325 mg
  • Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, laktoosi (maidosta) hydroksipropyyliselluloosa, karboksimetyyliselluloosa, maltodekstriini) / Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, laktos (av mjölk) hydroxipropylcellulosa, karboximetylcellulosa, maltodextrin)
  • Pepsiini (sisältää maitoa) / Pepsin (innehåller mjölk) 59 mg
  • Paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat) / Klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror)
  • Aromiaineet (piparminttuaromi / Aromämne (pepparmintsarom)

HUOM! Ei saa käyttää, jos henkilöllä on pohjukaissuoli- tai mahahaava.
OBS! Får inte användas av person som har magsår eller sår på tolvfingertarmen.

Parasta ennen loppua ja eränumero: purkin kaulassa korkin alapuolella / Bäst före utgången av och batchnummer: nedanför locket på glasburken.

Valmistaja/Tillverkare: Solgar, Inc., Leonia, N.J., USA

Markkinoija/Marknadsförare: Nordic Premium Finland Oy, Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo

Tuotetiedot
Ravinteiden sulaminen ja imeytyminen on tärkeää kehon terveenä pysymiseksi sekä yleisen hyvinvoinnin kannalta. Saadakseen kaikki ravinteet ja hyödyt ruuasta, ruoansulatusjärjestelmämme on hajotettava hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat molekyyleiksi, jotta ne pääsevät kehon verenkiertoon. Ruoansulatuskanava on kehon tärkeimpiä osia, koska se vastaa yksin siitä, että saamme ravinnostamme optimaalisen määrän vitamiineja, mineraaleja ja muita tärkeitä ravinteitä. Tämän takia terveen ruuansulatuskanavan ylläpitäminen ja terveellisen ruuan nauttiminen on erittäin tärkeää.

Vatsan happamuudesta vastaavaa betaiinihydrokloridia eli suolahappoa tarvitaan vatsahappotasojen tukemiseen. Pepsiiniä tuotetaan luontaisestikin vatsassa ja se on yksi tärkeimmistä ruuansulatuksessa käytettävistä entsyymeistä auttaen sulattamaan ruuan proteiineja.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Gluteeniton, Sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton, hiivaton, vehnätön

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 183

Hinta:29.30 €