« Takaisin

Solgar® Kurkumauute / Gurkmejarotextrakt 60 kaps

(Curcuma longa)
Yrttivalmiste/Örtpreparat

Ravintolisä/Kosttillskott 60 kaps. – 20400 -04E; nettopaino/nettovikt 34 g

Annostus: Aikuisille 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Dosering: För vuxna 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doserings-anvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn. Kosttillskott används ej som ett alternativ till varierad kost eller hälsosam livsstil.

Yksi kapseli sisältää / Innehåll 1 kapsel

  • Kurkumajuuriuute / Gurkmejarot extrakt 400 mg
  • Sisältää 372 mg [93%] kurkuminoideja / Innehåller 372 mg [93%] kurkuminoider

Ainesosat (1 kapseli) / Ingredienser (1 kapsel)
Kurkumajuuriuute / Gurkmejarot extrakt,
Kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) / Kapselskall (hydroxipropylmetylcellulosa),
Paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi) /
Klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid),
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa) / Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa),
Hapettumisenestoaineet: PhytO2X (betakaroteeni, askorbiinihappo) /
Antioxidationsmedel: PhytO2X (betakaroten, askorbinsyra)

Parasta ennen loppua ja eränumero: purkin kaulassa korkin alapuolella / Bäst före utgången av och batchnummer: nedanför locket på glasburken.

Valmistaja/Tillverkare: Solgar, Inc., Leonia, N.J., USA
Markkinoija/Marknadsförare: Nordic Premium Finland Oy, Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo

Kuvaus
Solgar® Kurkumiiniuute sisältää standardoitua kurkumajuuriuutetta.

Kurkuma on peräisin Aasiasta, jossa sen keltaista juurta on käytetty ruuanlaitossa sekä Ayurvedisissa perinteissä. Kurkuma sisältää antioksidanttista kurkumiinia, jolla voi olla erityisesti ruuansulatusta ja maksan hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia. Kurkumiinia on käytetty myös tukemaan nivelten kuntoa.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen, ja monet nykypäivän lääkkeetkin ovat alun perin peräisin kasvitieteistä. Yrttivalmisteet ovat edelleen kiinalaisen lääketieteen perusta ja myös tärkeitä ainesosia monissa eurooppalaisissa luonnollisissa lääkkeissä.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:
*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

 

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 856

Hinta:34.80 €