« Takaisin

Solgar Kirsikka - Kurkuma Complex 60 kaps

Solgar® Kirsikka Kurkumiini Complex on ravintokonsentraatti, joka sisältää kahta voimakasta rohdosta, kirsikkaa ja kurkumiinia sekä inkivääriä, kversetiinia, cayennepippuria ja mustapippuria.

Vahva yhdistelmä kirsikkaa ja kurkumaa

Lisäksi inkivääriä, kversetiiniä, cayannea ja mustapippuria

Tuotetiedot
Solgar®: n ravintokonsentraatit on sisältävät suuren ravintoarvon ja sopivat rikastamaan ruokavaliota ruuan kanssa nautittuna.

Montmorencykirsikka, joka tunnetaan myös hapankirsikkana, on kotoisin Lounais-Aasiasta ja Euroopasta. Kirsikoita on kahta lajia; makea kirsikka (Prunus avium) ja hapankirsikka (Prunus cerasus). Molemmat ovat syötäviä ja varsinkin makeaa kirsikkaa on käytetty esihistoriasta lähtien. Solgar® Kirsikka Kurkumiini Complex sisältää kirsikkaa, joka vastaa 540 mg hedelmää.

Kurkumiinin aktiivisia aineosia ovat hyödylliset flavonoidit, nimeltään kurkuminoidit, jotka ovat kasvipohjaisia ​​antioksidantteja. Kurkuma-kasvi on kotoisin alunperin Kaakkois-Aasiasta. Se kuuluu inkiväärien sukuun, ja sillä on pitkä historia perinteisessä ayurvedisessa perinnekäytössä. Päivittäinen annos tarjoaa 720 mg kurkumajuurta.

Inkivääri on kurkuman sukulaiskasvi. Sillä tiedetään olevan merkittäviä terveyshyötyjä antioksidanttisten ja anti-inflammatoristen ominaisuuksiensa vuoksi. Tuotteen päiväannos sisältää 450 mg inkiväärinjuurta.

Kversetiini on sitrusbioflavonoidi, joka toimii synergisesti C-vitamiinin kanssa. Bioflavonoideja esiintyy luonnossa hedelmissä, vihanneksissa ja yrtteissä, ja ne ovat luokka voimakkaita fytokemikaaleja. Ne auttavat maksimoimaan C-vitamiinin edut, koska ne estävät tämän immuunijärjestelmää tukevan vitamiinin hajoamista kehossa.

Cayennea on käytetty vuosituhansien ajan rohdosvalmisteena, koska se sisältää kapsaisiinia, joka on fytokemiallinen aine.

Mustapippuri on yksi yleisimmin käytetyistä mausteista, ja sillä tiedetään olevan myös muita terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia.

Solgar® Kirsikka Kurkumiini Complex annostus on 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:
*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö:

Suositeltu annostus: 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

  • Kurkumajuuriuute 4:1 (Curcuma longa) 180 mg
  • Kirsikanmarjauute 4:1 (Prunus cerasus) 135 mg
  • Inkiväärinjuuriuute 4:1 (Zingiber officinale) 113 mg
  • Kversetiini (Dimorphandra mollis) 50 mg
  • Cayennejauhe (Capsicum annuum) 23 mg
  • Mustapippuriuute (Bioperine®) 2,5 mg

Muut ainesosat:
Täyteaineet (maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher

Gluteeniton, laktoositon, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, maidoton

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 869

Hinta:44.00 €