« Takaisin

Solgar Kirsikka - Kurkuma Complex / Körsbär Gurkmedjarot Complex60 kaps

Yrtti-marjavalmiste/ört-bärpreparat
Ravintolisä/Kosttillskott 60 kaps. - 18200 – 02C; nettopaino/nettovikt 43 g

Annostus: 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville. Ei reseptilääkkeiden kanssa.
Dosering: 1-2 kapslar dagligen med måltid. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig kost och sunda levnadsvanor. Rekommenderas inte för gravida. Inte med ordinerade läkemedel.

Ainesosat (1-2 kapselia) / Ingredienser (1-2 kapslar):

  • Kurkumajuuriuute 4:1 (Curcuma longa) / Gurkmeja rot extrakt 4:1 (Curcuma longa) 180 - 360 mg
  • Kirsikanmarjauute 4:1 (Prunus cerasus) / Körsbärextrakt 4:1 (Prunus cerasus) 135 - 270 mg
  • Inkiväärinjuuriuute 4:1 (Zingiber officinale) / Ingefäraextrakt 113 - 226 mg
  • Kversetiini (Dimorphandra mollis) / Kversetin 50 -100 mg
  • Cayennejauhe (Capsicum annuum) / Cayennepulver 23 - 46 mg
  • Mustapippuriuute, Bioperine® / Svartpeppar extrakt, Bioperine® 2.5 - 5 mg
  • Kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) / Kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa
  • Täyteaineet (maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa) / Fyllnadsmedel (maltodextrin, mikrokristallinsk cellulosa)
  • Paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat) / Klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

Parasta ennen loppua ja eränumero: purkin kaulassa korkin alapuolella / Bäst före utgången av och batchnummer: nedanför locket på glasburken

Valmistaja/Tillverkare: Solgar, Inc., Leonia, N.J., USA
Markkinoija/Marknadsförare: Nordic Premium Finland Oy, Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo

Tuotetiedot
Solgar®: n ravintokonsentraatit on sisältävät suuren ravintoarvon ja sopivat rikastamaan ruokavaliota ruuan kanssa nautittuna.

Montmorencykirsikka, joka tunnetaan myös hapankirsikkana, on kotoisin Lounais-Aasiasta ja Euroopasta. Kirsikoita on kahta lajia; makea kirsikka (Prunus avium) ja hapankirsikka (Prunus cerasus). Molemmat ovat syötäviä ja varsinkin makeaa kirsikkaa on käytetty esihistoriasta lähtien. Solgar® Kirsikka Kurkumiini Complex sisältää kirsikkaa, joka vastaa 540 mg hedelmää.

Kurkumiinin aktiivisia aineosia ovat hyödylliset flavonoidit, nimeltään kurkuminoidit, jotka ovat kasvipohjaisia ​​antioksidantteja. Kurkuma-kasvi on kotoisin alunperin Kaakkois-Aasiasta. Se kuuluu inkiväärien sukuun, ja sillä on pitkä historia perinteisessä ayurvedisessa perinnekäytössä. Päivittäinen annos tarjoaa 720 mg kurkumajuurta.

Inkivääri on kurkuman sukulaiskasvi. Sillä tiedetään olevan merkittäviä terveyshyötyjä antioksidanttisten ja anti-inflammatoristen ominaisuuksiensa vuoksi. Tuotteen päiväannos sisältää 450 mg inkiväärinjuurta.

Kversetiini on sitrusbioflavonoidi, joka toimii synergisesti C-vitamiinin kanssa. Bioflavonoideja esiintyy luonnossa hedelmissä, vihanneksissa ja yrtteissä, ja ne ovat luokka voimakkaita fytokemikaaleja. Ne auttavat maksimoimaan C-vitamiinin edut, koska ne estävät tämän immuunijärjestelmää tukevan vitamiinin hajoamista kehossa.

Cayennea on käytetty vuosituhansien ajan rohdosvalmisteena, koska se sisältää kapsaisiinia, joka on fytokemiallinen aine.

Mustapippuri on yksi yleisimmin käytetyistä mausteista, ja sillä tiedetään olevan myös muita terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia.

Solgar® Kirsikka Kurkumiini Complex annostus on 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:
*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher

Gluteeniton, laktoositon, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, maidoton

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 869

Hinta:44.00 €