« Takaisin

Ferroforte B+ C 50 mg 500 ml

Vahva nestemäinen rauta-vitamiinivalmiste

  • Väsymystä ja uupumusta vastaan
  • Hyvänmakuinen ja vatsaystävällinen
  • Naisille, odottaville äideille, urheilijoille, väsyneille, stressaantuneille, toipilaille

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja alkoholiton ravintolisä

Valmistettu Suomessa

Ravintolisä

Ainesosat / Ingredienser
Mustaherukkamehu, Peltokorteuute, Nokkosuute, Koivunlehtiuute, Iisoppiuute, Siirappi, Heinäratamouute, Sitruunamelissauute, Hunaja, Askorbiinihappo, Rautabisglysinaatti, Syanokobalamiini, Natriumriboflaviini-5’-fosfaatti, Pyridoksiinihydrokloridi, Tiamiinihydrokloridi, Pteroyylimonoglutamiinihappo, Sakeuttamis- ja hyytelöimisaineet glyseroli ja karboksimetyyliselluloosa, Säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti

Svart vinbärssaft, Åkerfräkenextrakt, Nässelextrakt, Björklövsextrakt, Isopextrakt, Sirap, Svartkämparextrakt, Citronmelissextrakt, Honung, Askorbinsyra, Järnbisglycinat, Syanokobalamin, Riboflavin-5’-natriumfosfat, Pyridoxinhydroklorid, Tiaminhydroklorid, Pteroylmonoglutaminsyra, Förtjocknings- och geléringsmedel glycerol och karboximetylcellulosa, Konserveringsmedel kaliumsorbat och natriumbenzoat

Vuorokausiannos / Dygnsdosen
15 ml sisältää / innehåller:

  • Rautaa / Järn                           50 mg (357 %)*
  • C-vitamiinia / C-vitamin           75 mg  (94 %)*
  • B12-vitamiinia /B12-vitamin  2,5 µg (100 %)*
  • B2-vitamiinia / B2-vitamin    1,4 mg (100 %)*
  • B6-vitamiinia / B6-vitamin    1,4 mg (100 %)*
  • B1-vitamiinia / B1-vitamin    1,1 mg (100 %)*
  • Foolihappoa / Folsyra            200 µg (100 %)*
  • * vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus ja säilytys / Dosering och förvaring

15 ml päivässä ennen ateriaa. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 2 kk.

15 ml per dag innan måltid. Oöppnad flaska kan förvaras i rumstemperatur. Öppnad flaska bevaras i kylskåp i 2 månader.
Pakkaus 500 ml

Fysiologiset vaikutukset
Rauta (Fe) on välttämätön kivennäisaine, joka edistää punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Ferroforte B® + C  Rauta 50 mg sisältää rautaa hyvin imeytyvässä bisglysinaattimuodossa ja rautapitoisia yrttejä sekä viittä keskeistä B-vitamiinia ja C-vitamiinia.
B-vitamiinit ovat vesiliukoisia, monille elimistön perustoiminnoille tärkeitä vitamiineja, joita tarvitaan päivittäin. Tiamiini (B1) on tärkeä aineenvaihdunnalle, iholle ja hermostolle. Riboflaviinilla (B2) on vaikutusta punasolujen tuotantoon, samoin pyridoksiinilla (B6), jolla on myös keskeinen merkitys aminohappoaineenvaihdunnassa. B12-vitamiinia tarvitaan kasvuun ja hermostolle sekä punasolujen muodostukseen. Riittävän foolihapon saanti on tärkeää erityisesti raskaana oleville, sillä se ehkäisee sikiövaurioita. Foolihappo on myös keskeinen punasolujen tuotannossa tarvittava vitamiini.
C-vitamiini on antioksidantti, joka on tärkeä immuniteetille, ihon hyvinvoinnille, ihon suojakudokselle, ikenille, verisuonille ja raudan imeytymiselle.

Ferroforte B® + C sopii kaikille, jotka tarvitsevat lisärautaa, mm. raskaana oleville, imettäville äideille, murrosikäisille, laihduttajille, kuntoilijoille sekä väsyneille ja toipilaille.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 93

Hinta:18.60 €