« Takaisin

Gentle Iron, vatsaystävällinen ja hyvin imeytyvä rauta 20 mg / Mild Iron, magvänligt och välupptaget järn 20 mg

Rautavalmiste/Järnprodukt
Ravintolisä/Kosttillskott 180 kaps – 11311; nettopaino/nettovikt 80 g

Annostus: Aikuisille 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Säilytys huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Dosering: För vuxna 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig kost och sunda levnadsvanor.

Sisältää/Innehåller
Rauta (bisglysinaatti) / Järn (bisglysinat) 20 mg, 143*

Ainesosat (1 kapseli) / Ingredienser (1 kapsel)
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, sitruunahappo, maltodekstriini) / Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, citronsyra, maltodextrin), rautabisglysinaatti / järnbisglysinat,
Kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) / Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa),
Paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi) / Klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta / av jämförelsevärdet för dygnsdos %RI*

Parasta ennen loppua ja eränumero: purkin kaulassa korkin alapuolella / Bäst före utgången av och batchnummer: nedanför locket på glasburken.

Valmistaja/Tillverkare: Solgar, Inc., Leonia, N.J., USA
Markkinoija/Marknadsförare: Nordic Premium Finland Oy, Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo

Tuotetiedot
Solgar® Gentle Iron 20 mg on tehokkaasti imeytyvä rautavalmiste, joka sopii erityisesti herkkävatsaisille. Tuotteen rauta on vatsaystävällisessä bisglysinaattimuodossa ja sopii henkilöille, jotka normaalisti saavat turvotusta, ummetusta tai muita oireita rautavalmisteiden käytöstä.

Rauta on välttämätön mineraali, jota tarvitaan kehossa moniin eri toimintoihin. Monipuolista sekaruokavaliota noudattavat saavat yleensä tarpeeksi rautaa ravinnosta, sillä rautaa löytyy eniten lihasta, sisäelimistä, pähkinöistä, kananmunista, viljasta ja vihreistä lehtivihanneksista. Rautalisä voi olla tarpeellinen erityisesti kasvissyöjille ja vegaaneille tai niille, joiden rauta-arvot ovat laskeneet.

Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta tukien normaalia energiantuotantoa kehossa. Rauta osallistuu myös hapen kuljetukseen soluissa tukien näin jaksamista sekä vastustuskyvyn normaalia toimintaa.

Joskus rauta voi ärsyttää ruuansulatuskanavaa, minkä vuoksi Solgar Gentle Iron sisältää bisglysinaattimuotoista rautaa, joka on hyvin imeytyvä ja hellävarainen vatsalle.


Raudan hyväksytyt terveysväittämät:

  • edistää normaalia kognitiivista toimintaa
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista
  • edistää normaalia hapen kuljetusta kehossa
  • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:
*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher, Halal

Gluteeniton, maidoton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton, hiivaton, vehnätön

Tuote: 860

Hinta alk.14.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
90 kaps.14.90 €
180 kaps.24.20 €