« Takaisin

Bioteekin Sinkki Kupari 100 tabl./ Biotekin Zink Koppar 100 tabl

Super Sinkki on vahva ja hyvin imeytyvä sinkkivalmiste vastustuskyvylle,  hormonitasapainolle sekä ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Tuote sisältää myös kuparia varmistamaan sinkin ja kuparin tasapaino elimistössä.

Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää hiusten, ihon ja kynsien pysymistä normaaleina. Sinkki on tärkeä myös hormonitoiminnalle.

Tuote on gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton ja soijaton.

Tuotteella on Valmistettu Suomessa -Avainlippu-tunnus.

Super Zink är ett starkt zinkpreparat med gott upptag för motståndskraft, hormonell balans samt välmående hud, hår och naglar. Produkten innehåller även koppar, för att försäkra korrekt balans mellan koppar och zink i kroppen.

Zink bidrar till immunsystemets normala funktion samt till att bibehålla normalt hår, normal hud och naglar. Zink är också viktigt för kroppens hormonella funktioner.

Produkten innehåller varken gluten, laktos, mjölk, gelatin eller soja.

Produkten är försedd med Nyckelflaggan för produkter tillverkade i Finland.

Ainesosat/Ingredienser:Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa ja maissitärkkelys), sinkkibisglysinaatti, sinkkipikolinaatti, kiillotusaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), kuparibisglysinaatti.
Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, majsstärkelse), zinkbisglycinat, zinkpikolinat, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av veg. fettsyror), kopparbisglycinat.

Annostus/Dosering:1 tabletti päivässä./1 tablett per dag.

Vuorikausiannos sisältää/I sommarportionen ingår: 1 tabletti sisältää:

Sinkkiä 25 mg (250 %*) ja kuparia 0,3 mg (30 %*). *vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

1 tablett innehåller: Zink 25 mg (250 %*) och koppar 0,3 mg (30 %*). *av jämförelsevärdet för det dagliga intaget.

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Ersätter inte en balanserad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ravintolisä/Kosttillskott

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 146

Hinta:11.90 €