« Takaisin

Mikroveda® Life 500 ml

Mikroveda® Life on luonnonmukainen, biologisesti sertifioitu ravintolisä, joka ei sisällä säilöntäaineita, gluteenia eikä sokeria. Se tukee ruoansulatusta, edistää suoliston toimintaa ja se sopii hyvin osaksi painonhallintaa.

Sisältö

Mikroveda® Life sisältää tehokkaita maitohappobakteereita yhteensä 33 erilaista maitohappobakteerikantaa. Mikroveda® Life sisältää myös 20 fermentoitua yrtti- ja kasviuutetta, lakkakääpää eli Reishiä ja viinirypäleensiemenjauhetta.

Mikroveda® Life:n maitohappobakteereilla on erityisominaisuuksia: tämän ainutlaatuisen maitohappobakteerien seoksen ”hyvät” bakteerit mm. tuottavat entsyymejä ja vitamiineja sekä puhdistavat suolistoa.

Mikroveda® Life on tehokas vatsan– ja suolistonhoitovalmiste, sillä sen maitohappobakteerit säilyvät aktiivisena myös tuotteen avaamisen jälkeen ja koko käytön ajan.

Maitohappo­bakteerit

Useat maitohappobakteerit kuuluvat ihmisen suoliston normaaliflooraan. Maitohappobakteerit edistävät terveyttä monitavoin. Mikroveda® Life:n maitohappobakteerit hellivät suolistoa ja vahvistavat vastustuskykyä. Ne ylläpitävät tervettä bakteerikantaa lääkekuurien yhteydessä ja matkoilla. Maitohappobakteerit ovat avuksi myös, kun maito tai vilja ei sovi.

Mikroveda® Life:n maitohappobakteerit edistävät myös ravintoaineiden imeytymistä. Maha-suolikanavassa Mikroveda® Life:n maitohappobakteerit tuottavat vitamiineja (mm. biotiinia, foolihappoa ja K-vitamiinia), entsyymejä, antioksidantteja, luonnon antibioottisia aineita ja aminohappoja.

MikroVeda® Lifen maitohappobakteereiden historia

Useiden tutkijoiden tiimi löysi tehokkaat mikrobit ja niiden monet suotuisat terveysvaikutukset yli 30 vuotta sitten Japanissa. Tutkimus aloitettiin 1960-luvulla, ja 1980-luvun alussa japanilaiset tutkijat kehittivät geneettisesti muuntelemattomista maaperästä ja kasveista löytyneistä mikrobeista seoksen, joka sisälsi tehokkaita maitohappobakteereita. Aluksi niitä pidettiin vaihtoehtona maatalouden kemikaaleille, ja jopa saastunutta maaperää voitiin elvyttää viljelykuntoon näiden mikrobien avulla.

1982 tästä mikrobiseoksesta kehitettiin ihmisille tuote, maitohappobakteerivalmiste

Yrttiainesosat/Valmistusaineet ↴

Vesi, melassi, kasviuutteet: ananas, väinönputki, anis, basilika, tilli, fenkoli, mustikanlehdet, vadelmanlehdet, inkivääri, kumina, maarianverijuuri, oliivinlehdet, piparminttu, rosmariini, puna-apila, salvia, rohtoneidonkukan siemenet, lakritsikasvi, viinirypäleen siemenuute ja lakkakääpäuute.

Mikroveda® Lifen sisältämät maitohappobakteerit ↴

Bacillus subtilis, Bifidobacterium animalis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus amylolyticus, Lactobacillus amylovorus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei 01, Lactobacillus casei 02, Lactobacillus casei 03, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus farraginis, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus parafarraginis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus zeae, Lactoccocus diacetylactis, Lactococcus lactis, Streptococcus thermophilus), Saccharomyces cerevisiae.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytys lasten ulottumattomissa

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 253

Hinta:44.80 €46.60 €