« Takaisin

NAC + C-vitamiini- N-Asetyylikysteiini 300-600 mg80 kaps / NAC + Vitamin C- N-Acetylcystein 80 kapslar

Ravintolisä/Kosttillskott

Aminohappo-vitamiinikapselit / Aminosyra-vitaminkapslar

Askorbiinihappo (muu kuin EU), N-asetyylikysteiini (muu kuin EU), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Valmistettu Suomessa.

Askorbinsyra, (annat än EU), N-acetylcystein (annat än EU), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid och magnsiumsalter av vegetabiliska fettsyror).

Tillverkad i Finland

Aikuiset: 1-2 kapselia päivässä kuuriluontoisesti. Ei suositella jatkuvaan käyttöön./Vuxna: 1-2 kapslar om dagen i form av en kur. Rekommenderas inte för regelbunden användning.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville. Keskustele lääkärin tai farmaseutin kanssa ennen käytön aloittamista jos sinulla on jokin lääkitys.
Kosttillskott är inget alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil. Doseringen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderas inte för barn eller gravida kvinnor. Rådgör med en läkare eller apotekspersonal on du använder något läkemedel.

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 60

Hinta:16.80 €17.50 €