« Takaisin

Bioteekki L-Karnitiini 90 tabl./Bioteekki L-Karnitin 300 mg 90 tabl.

Kotimainen Bioteekki L-karniitiini valmiste on hyvin imeytyvää L-karnitiinitartraattia.

Karnitiini on aminohappo, joka muun muassa kuljettaa solun sisällä rasvahappoja mitokondrioihin pilkottaviksi energiaksi.

Hyvin imeytyvä ja helposti nieltävä tabletti.

Soveltuu myös vegaaneille.

Laktoositon, gluteention, hiivaton.

Det inhemska Bioteekki L-karnitinpreparatet är ett L-karnitintartrat som lätt tas upp av kroppen.

Karnitin är en aminosyra som bland annat inom cellen transporterar fettsyror till mitokondrierna, där de spjälks upp till energi.

Tabletten absorberas enkelt och är lätt att svälja.

Lämpar sig också för veganer.

Laktosfri, glutenfri, jästfri.

L-karnitiinitartraatti,täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa,hydroksipropyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni), paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).
L-karnitintartrat, fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, hydroxipropylcellulosa, polyvinylpyrrolidon), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

Annostus/Dosering: 1-2 tablettia päivässä
1-2 tabletter dagligen

1-2 tablettia sisältää L- karnitiinia 300 - 600 mg
1-2 tabletter innehåller L-karnitin 300 - 600 mg

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ravintolisänä käytetyt aminohapot nautitaan tyhjään vatsaan, jotta niiden imeytyminen olisi mahdollisimman tehokasta, eivätkä ne joutuisi kilpailemaan ruoan mukana tulevien aminohappojen kanssa soluihin kuljetuksesta.

Mitä aminohapot ovat ja mistä niitä saa?
Ihmisessä esiintyy yhteensä yli 100 000 proteiinia, joiden pieniä ”rakennuspalikoita” aminohapot ovat. Kaikki ihmisen proteiinit rakentuvat vain 20:stä aminohaposta, joista 11:tä keho pystyy tuottamaan itse, mutta loput 9 on saatava päivittäin ravinnosta tai ravintolisistä. Ravinnon tulisi olla niin monipuolista, että se turvaisi välttämättömien aminohappojen saannin päivittäin. Sekaravinto turvaa aminohappojen saannin parhaiten, mutta kasvikunnan proteiineja (palkokasvit, siemenet, pähkinät, viljatuotteet) päivittäin monipuolisesti yhdistelemällä voidaan turvata välttämättömien aminohappojen saanti.

Aminohapoille on tarvetta
Aminohapot ovat välttämättömiä ravintoaineita, joilla on elintärkeä merkitys ihmisen terveydelle. Rakenteellisten tehtäviensä lisäksi aminohapoista muodostuu entsyymeitä, hormoneita ja aivojen välittäjäaineita. Niillä on myös tärkeä rooli immuniteetissa, aineenvaihdunnassa ja liikuntasuorituskyvyssä. Aminohappoja ei turhaan kutsuta “elämän rakennuspalikoiksi”.

Sisältö:90 tablettia Muovipurkissa

Ravintolisä

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 859

Hinta:18.40 €