« Takaisin

Bioteekki NAC + Seleeni 60 tabl./Bioteekki NAC 650 mg + Selen 60 tab.

Kotimainen Bioteekki NAC sisältämä kysteiini aminohappo on rakenneosa elimistön glutationi antioksidantille.

Bioteekki NAC 650 mg sisältää nyt myös immuniteettia vahvistavaa seleeniä.

Yhdessä hyvin imeytyvässä tabletissa on 650 mg N-asetyyli-L-kysteiinia.

Laktoositon. Gluteeniton. Hiivaton.

Cysteinaminosyran i inhemska Bioteekki NAC är en strukturell komponent i kroppens glutation-antioxidant. 

Bioteekki NAC innehåller också selen som stärker immunförsvaret.

En tablett, som enkelt tas upp av kroppen, innehåller 650 mg N-acetyl-L-cystein.

Laktosfri. Glutenfri. Jästfri.

N-asetyyli-L-kysteiini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), L-seleenimetioniini.
N-acetyl-L-kystein, fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, hydroxipropylcellulosa), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), L-selenmetionin.

Annostus/Dosering:1 tabletti päivässä tyhjään vatsaan
1 tablett per dygn på fastande mage

1  tabletti sisältää

N-asetyyli-L-kysteiinia 650 mg ja seleenia 8,25 µg (15%)* *% Vuorokautisen saannin vertailuarvosta


1  tablett innehåller

N-acetyl-L-kystein 650 mg och selen 8,25 µg (15%)* *av  jämförelsevärdet för det dagliga intaget

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ravintolisänä käytetyt aminohapot nautitaan tyhjään vatsaan, jotta niiden imeytyminen olisi mahdollisimman tehokasta, eivätkä ne joutuisi kilpailemaan ruoan mukana tulevien aminohappojen kanssa soluihin kuljetuksesta.

Mitä aminohapot ovat ja mistä niitä saa?

Ihmisessä esiintyy yhteensä yli 100 000 proteiinia, joiden pieniä ”rakennuspalikoita” aminohapot ovat. Kaikki ihmisen proteiinit rakentuvat vain 20:stä aminohaposta, joista 11:tä keho pystyy tuottamaan itse, mutta loput 9 on saatava päivittäin ravinnosta tai ravintolisistä. Ravinnon tulisi olla niin monipuolista, että se turvaisi välttämättömien aminohappojen saannin päivittäin. Sekaravinto turvaa aminohappojen saannin parhaiten, mutta kasvikunnan proteiineja (palkokasvit, siemenet, pähkinät, viljatuotteet) päivittäin monipuolisesti yhdistelemällä voidaan turvata välttämättömien aminohappojen saanti.

Aminohapoille on tarvetta

Aminohapot ovat välttämättömiä ravintoaineita, joilla on elintärkeä merkitys ihmisen terveydelle. Rakenteellisten tehtäviensä lisäksi aminohapoista muodostuu entsyymeitä, hormoneita ja aivojen välittäjäaineita. Niillä on myös tärkeä rooli immuniteetissa, aineenvaihdunnassa ja liikuntasuorituskyvyssä. Aminohappoja ei turhaan kutsuta “elämän rakennuspalikoiksi”.

Sisältää: 60 tablettia

Muovipurkissa

Ravintolisä

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 49

Hinta:17.60 €