« Takaisin

N-asetyylikysteiini - kversetiini - C-vitamiinikapselit/ N-acetylcystein - quercetin - vitamin C kapslar

Vastustuskykyä ja antioksidanttisuojaa

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, makeuttamaton ja vegaaninen ravintolisä

Valmistettu Suomessa

Ainesosat / Ingredienser
N-asetyylikysteiini*, Kversetiini*, Kasviperäinen kapselinkuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Askorbiinihappo*, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat  *ei-EU

N-acetylcystein*, Quercetin*, Vegetabiliskt kapselskal hydroxipropylmetylcellulosa, Askorbinsyra*, Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror  *ej-EU
Vuorokausiannos / Dygnsdosen

2 kaps. sisältää / innehåller:

  • N-asetyylikysteiiniä / N-acetylcystein      600 mg
  • Kversetiiniä / Quercetin                             400 mg
  • C-vitamiinia / C-vitamin                              80 mg*
  • *100 %vuorokautisen saannin vertailuarvosta / av jämförelsevärdet för dygnsdos

Annostus / Dosering
2 kapselia päivässä. Ei raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille. Suositellaan käytettäväksi kuureina, ei jatkuvaan käyttöön. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

2 kapslar per dag. Ej för gravida och ammande kvinnor och inte heller för växande barn. Rekommenderas att användas i kurer, inte för kontinuerligt bruk. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller sunda levnadsvanor.

Fysiologiset vaikutukset

N-asetyylikysteiini eli NAC on luonnossa esiintyvän kysteiini-aminohapon synteettinen johdos, joka kehitettiin alun perin yskänlääkkeeksi.

Kysteiini on yksi 20:stä yleisimmästä aminohaposta ja sitä löytyy proteiinipitoisista ruoka- aineista, mm. kananmunista ja lihasta, palkokasveista ja auringonkukan siemenistä.

Kysteiini on ns. puolivälttämätön aminohappo, koska elimistö pystyy tuottamaan sitä jonkin verran muista aminohapoista.

Kehossa kysteiiniä löytyy mm. ihon, kynsien ja hiusten keratiinista.

NAC muuttuu elimistössä kysteiiniksi, jota tarvitaan glutationin muodostumiseen. Glutationi on elimistölle välttämätön, ensi linjan antioksidantti, jota löytyy jokaisesta solustamme.

Kversetiini on luonnollinen flavonoidi, jota on monissa ruoka-aineissa, mm. mustassa ja vihreässä teessä, omenassa, marjoissa ja sipulissa.

Kversetiiniä on perinteisesti käytetty etenkin siitepölyaikana.

Vitacell® NAC + Kversetiini + C -ravintolisän sisältämä kversetiini on peräisin Japaninpagodipuun (Sophoria japonica) maanpäällisistä osista.

C-vitamiini eli askorbiinihappo on ihmiselle välttämätön vesiliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä keskeisenä antioksidanttina eli suojaa soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta haitalliselta hapettumiselta. C-vitamiinin auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
C-vitamiini tehostaa NAC:n imeytymistä ja kversetiini puolestaan edistää C-vitamiinin terveyshyötyjä. Kaikki kolme ainesosaa tukevat synergisesti toistensa suotuisia vaikutuksia.

Pakkaus 60 kaps. / 39 g
Parasta ennen: 08/2025

Varastossa - Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tuote: 431

Hinta:24.20 €